Предварително се извинявам, че пиша в този раздел на форума, но нямам достатъчно рейтинг за подходящия. Моля модератор да премести темата в раздел "Продукти за дърт,стрийт,4х...".
От скоро се оглеждам да си купя cr-mo рамка, която да ползвам за Dirt Jump и рядко Street. Нов съм в тези стилове и в продуктите за тях, затова моля за мнението на компетентните.
Тъй като съм начинаещ в тези стилове, гледам да не се охарчвам за рамка, която да е прекалено здрава и добра за началните ми умения, но все пак да е достатъчно здрава, за да не я счупя и да си имам главоболия като задобрея. Мисля, че ми трябва някоя от по-евтините хромо рамки.
Коя е най-евтината cr-mo рамка за Dirt и Street и коя е най-добра в диапазон до 500лв? Няма голямо значение дали ще я купя от БГ или ще я поръчам от chainreactioncycles. Предпочитам да е нова, но ако някой предлага само рамка на нормална цена да ми пише ЛС.

Гледах в БАС РАМ 4130-450лв. Чувал съм че рамката била твърде тежка-вярно ли е?

Също във Велос NS Traffic '09-480лв.

Отначало си мислех за DunCon Pussy Dirt/Street, защото в скриймбайкс пише 400лв, но днес звънях във Веломания и ми казаха, че Dirt е ~480лв, а Street ~560лв.

Благодаря на всички помогнали и отзовали се.