BMX... малко идеи :P

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

BMX... малко идеи :P

Мнениеот Mi7aKa » Вто Юли 14, 2009 11:43 pm

Здравейте, каня се т'ва лято си купувам Х- че само, че си нямам идея, как стоят работите с БМХ - овете имам 1 друг байк, който си купих скоро и дадох доста пари, а сега просто искам да дам най-много 400 - 450 лв. за някакво сносно колелце с което мога се радвам насам натам, но естествено да ми въриши работа, а не още първи път, когато се кача и пробвам да направя нещо с него ....да умре кат' кучи :xx(: :xx(: :evil: :rofl: . Гледах някой колелета на Mongoose Mischief : http://www.niko-bikes.com/eshop/product ... cts_id=643 ей тва мн ме зарадва, но от този стил каране си неам мн идея и бих помолил някой компетентен човечец да хелпне с повече инфо и някои друго предложение :magnify: :D :) :) ;) . Скивах някои др тема във форума и чувам, че нещо байковете на Драг не са толква качествени, колкото другите им МТБ байкове или пък от други конкурентни модели Х- ове, а и пък един приятел си беше купил Драг БП и не беше мн доволен ..... :nono: :D . Ми тва от мен ако някои може да хелпне с повече инфо и други работи които могат да ме ориентират ще съм му много благодарен. Тва от Мен :wavey:

П.П Видях в нета Mongoose Mischief Mag с "лети" капли :D :D или както се наричат не съм сигурен и много ме зарадва, добър ли е и на кви цени е в бг :)

Изображение

.. Изображение

:wavey: :wavey: :P :clap:
Аватар
Mi7aKa

Рейтинг: 1167

Re: BMX... малко идеи :P

Мнениеот Black cat » Сря Юли 15, 2009 12:55 pm

ако ще караш такива капли не ти трябват
една капла с 48 спици ще държи повече време
вземай Mischief ,всички са почнали от евтени колела
Аватар
Black cat

Рейтинг: 1960

Мнениеот Mi7aKa » Сря Юли 15, 2009 1:00 pm

Black cat написа:ако ще караш такива капли не ти трябват
една капла с 48 спици ще държи повече време
вземай Mischief ,всички са почнали от евтени колела

Добре и аз бях на това мнение, защото летите капли надали ще са добри и може да ми създават проблеми. И още нещо можеш ли да ми помогнеш или някои друг от форума къде мога да намеря този модел колело Mongoose Mischief 48 спици .. и на какви цени, аз съм от Добрич, но нямам никакъв проблем да отскоча до Варна и ако някои знае хубаво магазинче да ми каже за да отида да ги скивам :) :agree: :D :popcorn:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот DTD » Сря Юли 15, 2009 1:05 pm

http://www.niko-bikes.com/contact.php

Тук са координатите на Нико Байкс.Там би трябвало да можеш да го огледаш.Щом си от Добрич, значи си близо. ;)
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот Mi7aKa » Сря Юли 15, 2009 1:10 pm

DTD написа:http://www.niko-bikes.com/contact.php

Тук са координатите на Нико Байкс.Там би трябвало да можеш да го огледаш.Щом си от Добрич, значи си близо. ;)

Оо не се бях сетил да погледна в контактите.. супер дори май се сещам за кое магазинче става на ? :clap: :clap: :peace:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот Black cat » Сря Юли 15, 2009 9:23 pm

Mi7aKa написа: аз съм от Добрич,

хах
аз също съм от Добрич
ай като вземеш х-са идвай на хана и да караме
на колко години си
Аватар
Black cat

Мнениеот Mi7aKa » Сря Юли 15, 2009 11:23 pm

Еее ми супер само, че не знам кога ще си взема Х- са, защото наскоро си взех нов байк viewtopic.php?f=31&t=57406 и докато събера пари .... и други глупости .......бля бляя, иначе съм на 13 :) :) :P :peace: :popcorn:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот Mi7aKa » Чет Юли 16, 2009 6:11 pm

Здрасти, преди няколко дни ходих до едно магазинче за байкове, попитах за този модел Mongoose Mischief и пича от магазинчето ми показа 1 червен Спринт, на цена от 400 лв., модела не помня - не го видях и ми каза, че бил по-добър от Х- а който си търсех и че това е най-евтиния Х, който би ми свършил работа, като за начинаещ, като мен без да се развали бързо и да ми създава много проблеми :) . Можете ли да ми помогнете, ако имате представа за какъв модел става на въпрос и да ми кажете по-добър ли е от Mongoose- а наистина? :wavey:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот Black cat » Пет Юли 17, 2009 11:13 am

на ул Отец Паисий на ъгъла към църквата ли ?
недей, едно хлапе си беше взело такъв спринт - пълен боклук е
аз биш си взел монгуса - и то не е кой знае какво но е по-добро от спринта

http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&
мисля че е тоя бмх - сметни как си завишава цената твоя човек от тая на производителя
Аватар
Black cat

Мнениеот Mi7aKa » Пет Юли 17, 2009 6:26 pm

Black cat написа:на ул Отец Паисий на ъгъла към църквата ли ?
недей, едно хлапе си беше взело такъв спринт - пълен боклук е
аз биш си взел монгуса - и то не е кой знае какво но е по-добро от спринта

http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&
мисля че е тоя бмх - сметни как си завишава цената твоя човек от тая на производителя

Човече доста гледах и не ми прилича на Фат 32, но със сигурност мисля, че Mongoose- а е по-добре :):):)
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот CYBER » Пет Юли 17, 2009 11:38 pm

Това,за което си дал линк в първия пост е най-хубаво.Не си взимай с 'лети джанти',няма никакви предимства,освен,че изглежда добре (най-вече за хора,които не разбират много-много,а и ще видиш,че като влезеш малко по-навътре в нещата ще ти изглежда грозно :) ) Ако наистина бюджета ти е до 450 лв,вариянта от 450 е най-добър.И все пак разпитай за нещо на старо,винаги може да ти излезе късмета :beer:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Mi7aKa » Пет Юли 17, 2009 11:53 pm

CYBER написа:И все пак разпитай за нещо на старо,винаги може да ти излезе късмета :beer:

Ами аз видях във форума тази обява http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=57047 Х- а не ми се струва лош, но е в София и няма как да се уверя лично, че е добре и няма някакви големи повреди или нещо, което не отговаря на описанието или снимките :dontknow: :popcorn: :P :beer:
Аватар
Mi7aKa

Мнениеот FREERIDE RIDER » Сря Юли 29, 2009 9:03 pm

Мога да ти предложа bmx Haro f1 http://www.topbikes-bg.com/index.php?st ... 73&lang=2& такъв модел . Мога да ти го дам на цената от 320 лв . Запазен е ако си навит Л.С. BMX -а няма Никакви пролеми
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X