rootoffselo написа:Хора ... принципно не бих искал да плюя по никого, ама... когато постоянно се срещам с кретенията ... ми е безкрайно трудно да издържам.
1-во Не съм виждал по-бездарно направен сайт в цялата история на Интернет, най-малко защото този сайт не ми дава никаква информация:
- За какво са тези 50лв ?
- Къде и как ще се спи ?
- Има ли допълнителни такси ?
- Програма на мероприятието в детайли ?
- Къде ще си оставяме вечер колелата ?
- Снимки от пейзажа ?
.....И още много, много елемнтарни въпроси на които няма отговори.
Да не говорим, че и самия слогън "Road to Nowhere" - Път за никаде , е меко казано глупав за такъв род събития !
Така, че когото се опитвате да правите нещо, го правете както трябва, за да не ставате за смях на всички !

PtD написа:Предлагам по-нататък обсъжданията да са по същество, а не по принцип.
След провеждането на събитието ще може да изкажете и принципни становища

Мога да бъда гид за следсъстезателна обиколка, защото на самото състезание няма да карам.
 Мога да бъда гид за следсъстезателна обиколка, защото на самото състезание няма да карам.

От страна на природата - си я имаме,другото си е типично по български,но здраве да е.Приятно каране на всички и не забравяйте каските! ( поне )
 От страна на природата - си я имаме,другото си е типично по български,но здраве да е.Приятно каране на всички и не забравяйте каските! ( поне )  

by walkman » Thu Mar 05, 2009 11:46 pm
bbike wrote:Какви ще са възрастовите групи ?
-DH:
Juniors– 15 – 18
Men – 19 +
Women – 17+
HardTail(HT) – 15+
-XC:
Juniors – 15 – 18
Men – 19+
Women – 17+
-4X
Men - 17+
-Trial
Men - 17+
SYNDICATE BOURGAS
 по възаможност, за да може адекватните да разберат което ви интересува и да го обобщят, пък после ще се търсят косурите за недизяснените въпроси
  по възаможност, за да може адекватните да разберат което ви интересува и да го обобщят, пък после ще се търсят косурите за недизяснените въпроси  
by kikon » Fri May 29, 2009 4:40 pm
Това ще рече, че вече на лифтовете в Банско ще пускат с колела ли?
Schizophrenia написа:"Race 3 / Ден 3: Free4All, Fun the downhill"
Това "free4all" какво означава?Че е свободно карането за всички по трасетата или...
А на палатки дали ще може?
jd написа:@C_Mo: 1 въпрос - понеже май се очертава да не мога и трите дни, възможно ли е участие само за 1 ден? Или за 2?
TheAnimal написа:ЪъЪ? Неразбрах тези 20 лв включват ли и цената на лифта за 3-те дена?
Защото ако не ме лъже памета дневната карта беше 15 лв на Безбог...

с номера си
 с номера си 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта