Здравейте!
Имам нужда от помощ. Средното ми движение изглежда леко странно (поне на мен). Може ли да ме посъветвате какъв инструмент е необходим за свалянето му? Прикачам снимка към поста си.
Предварително благодаря на отзовалите се!
МИКИ МАУС написа:С гаечен ключ 17, трудно става , ако не стане напръскваш със спрей срещу клеясване и започваш нежно с чука и секача. Отвива се нормално - на ляво. Пази си пръстите!
l_m_b написа:Забележката на Мики Маус е на място - дясната чашка е с обратна резба.
drum_sk8_er написа:Хмммммм.....винаги съм се чудил как изглежда обикновеното некапсоловано средно движение.
Вземи си някаква съвременна касета, ако не е най- евтиното на което попаднаш - още по- добре.Fanatico написа:Здравейте всички, тъй като въпросът ми се отнася д/г за тази тема, не виждам смисъл да пускам нова. Та средното ми движение имаше голям луфт, добре-вадя лагерит- смлени, нови, стана. След долу горе половин година-втори път същата история, пак смяна. Е добре, но те се разбиха пак за няма и 2 семици. И незнам какво да правя. Баща ми вика да купя добри, оригинални и надеждни лагери (не за велосипед), да се разбият, да се вземат съчмите и да се пригодят за средното движение.
Кажете мнения
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта