Добриян виждал ли е пътеката към Очин дол? "Доста добра single track" е малко подвеждащо. Пътеката не е никак лесна. Казвам го, за да няма изненадани сред желаещите да се присъединят.
 Добриян виждал ли е пътеката към Очин дол? "Доста добра single track" е малко подвеждащо. Пътеката не е никак лесна. Казвам го, за да няма изненадани сред желаещите да се присъединят.

HepBeH_XaMcTep написа:НЕЕЕЕЕ
Подяволите!
Защо точно тази неделя.....

При мен нещата се развиват добре и мисля, че може да се присъединя. Имам едно конструктивно предложение към Пешо и Добрян (сори, че му изписах грешно името). В неделя се очертава голяма жега (започвам отдалеч
 При мен нещата се развиват добре и мисля, че може да се присъединя. Имам едно конструктивно предложение към Пешо и Добрян (сори, че му изписах грешно името). В неделя се очертава голяма жега (започвам отдалеч  ), а пътят през Миланово е все по-голото...
), а пътят през Миланово е все по-голото...   Какво ще кажете да се изкатерим през Зверино в посока рудник Плакалница? Пътят върви по реката и най-вероятно ще е по-сенчест... но преди всичко ще създаде и допълнителна интрига, защото поне аз не съм го минавал!?
 Какво ще кажете да се изкатерим през Зверино в посока рудник Плакалница? Пътят върви по реката и най-вероятно ще е по-сенчест... но преди всичко ще създаде и допълнителна интрига, защото поне аз не съм го минавал!?  За целта предлагам транспорт от София. Тримата тамън ще влезем в Голфа. Ще тръгнем рано, ще оставим колата на разклона за Очин дол и оттам на самоход до Зверино. Като допълнителен стимул... ще почерпя с бира или нещо на кристали при желание
 За целта предлагам транспорт от София. Тримата тамън ще влезем в Голфа. Ще тръгнем рано, ще оставим колата на разклона за Очин дол и оттам на самоход до Зверино. Като допълнителен стимул... ще почерпя с бира или нещо на кристали при желание 

Пешенце,
 Пешенце,   .Що като се качите на билцето не врътнете до към Леденика та да се видим, а? Ей го де е, 40 км отклоненийце...ню,ню.
  .Що като се качите на билцето не врътнете до към Леденика та да се видим, а? Ей го де е, 40 км отклоненийце...ню,ню.  

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

, после админската пътека до Лакатник
, после админската пътека до Лакатник   

И от там се качваме към Тръстеная да хапнем малинки, после спущанье до 7те престола и накрая гадния асфалт до Враца
  И от там се качваме към Тръстеная да хапнем малинки, после спущанье до 7те престола и накрая гадния асфалт до Враца   .
.

EmZo написа:докaто от Зверно до Пършевица ще има и бутане.

Аз искам от Зверино, щото не съм ходил по тоя начин... а и е по-дълго
 Аз искам от Зверино, щото не съм ходил по тоя начин... а и е по-дълго  Карането по шосето до Зверино не е приятно, ама като за начало по-лесно ще го преглътнем.
 Карането по шосето до Зверино не е приятно, ама като за начало по-лесно ще го преглътнем.

Може да се чуем по телефона, вие кога ще тръгвате, ние с откачения ни колега, ще тръгвме в 6.00 от Враца. Към 9:30 10:00 в Лакатник.
  Може да се чуем по телефона, вие кога ще тръгвате, ние с откачения ни колега, ще тръгвме в 6.00 от Враца. Към 9:30 10:00 в Лакатник. Yavkata написа::offtopic: Пешенце,.Що като се качите на билцето не врътнете до към Леденика та да се видим, а? Ей го де е, 40 км отклоненийце...ню,ню.

Ще видим на място
 Ще видим на място 

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта