Събота 06.06 Някой ???
 Събота 06.06 Някой ???
veskoz написа:Пак ВитошаСъбота 06.06 Някой ???

veskoz написа:Пак ВитошаСъбота 06.06 Някой ???

Евала момчета.
 Евала момчета.
veskoz написа:Мисля си нещо от сорта Бояна-Железница-Плана-Кокаляне (ама може и да е блато на Плана, ако не изсъхне) или Бояна-Кладница.
С удоволствие приемам компания и други предложения.
Само една молба имам - без рейсове и лифтове 100 % на колело (не ме разбирай погрешно не съм свикнал да си возя возилото)
Баси тъкмо бях сдухал, че пак требе да бъхтим самЕвала момчета.
ХС

И аз ви подведох.
  И аз ви подведох.  Катеря предимно
   Катеря предимно  .
 .

veskoz написа:Ясно няма проблем.И аз ви подведох.
Катеря предимно
.
 ...не че сега съм дърт де!
 ...не че сега съм дърт де!   - Княжево-Копитото на собствен ход за по-малко от час и половина, ноооо после 1-то ми коляно се нуждаеше от почивка 3 месеца, за да спре да ме боли безпричинно при ходене. Затова се отказах от ХС-то. А и мекицата много има да се клати нагоре. Затова с biketron мислехме да се качим с рейса, а не на собствен ход.
  - Княжево-Копитото на собствен ход за по-малко от час и половина, ноооо после 1-то ми коляно се нуждаеше от почивка 3 месеца, за да спре да ме боли безпричинно при ходене. Затова се отказах от ХС-то. А и мекицата много има да се клати нагоре. Затова с biketron мислехме да се качим с рейса, а не на собствен ход.

)
 ) 

Подробности в тази тема viewtopic.php?f=5&t=55551
  Подробности в тази тема viewtopic.php?f=5&t=55551

novice написа:Ами ще караме утре с един колега, но по-скоро АМ. Но нито машините и екипировката ни, нито ние сме големи спускачи.Подробности в тази тема http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55551
Ще се качваме с рейса. Вие на седалковия лифт ли ще ходите за евентуално спускане над Драгалевци?
ПС: Сега виждам, че колегата GHOSTRIDER е от Ловеч... Вие въобще за Витоша ли говорите?
 И аз са видех като ти прочетох поста
 И аз са видех като ти прочетох поста   Ма може човека да дойде до София бе, къв е проблема
  Ма може човека да дойде до София бе, къв е проблема  

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта