Разлуфтен Manitou

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Разлуфтен Manitou

Мнениеот xFx » Съб Юли 18, 2009 11:12 am

Здравеите съфорумци,манитоуто ми се разлуфти.Модела е блак.Не съм сигорен дали само втулките са ми разлепени или са за смяна,как мога да я оправя,има ли някакви начини за закърпване и има ли от къде да си взема втулки които да станат?
Аватар
xFx

Рейтинг: 1328

Re: Разлуфтен Manitou

Мнениеот Admin » Пон Юли 20, 2009 9:30 pm

Обърни се към магазин БАС - там се продаваха вилките на Manitou, най-голям е шансът те да могат да ти помогнат с резервни части.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот codename47 » Пон Юли 20, 2009 11:20 pm

ако погледнеш сайта на Маниту: http://www.manitoumtb.com/index.php?pag ... stributors ще видиш че представител за България е onedistribution, доколко обаче те си вършат работата като такива (по мои наблюдения) е друг въпрос....
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 21, 2009 10:34 am

codename47 написа:ако погледнеш сайта на Маниту: http://www.manitoumtb.com/index.php?pag ... stributors ще видиш че представител за България е onedistribution, доколко обаче те си вършат работата като такива (по мои наблюдения) е друг въпрос....

Хе хеее, едно време бяха и на CANNONDALE представител, според сайта на компанията де!
Дадоха ми и мейл хората от САЩ да се обърна към дистрибутора (трябваха ми едни дребни части).... познай до ден днешен дали ми е отговорено на този мейл, 2 години минаха от тогава..... :clap:
Картинка "дистрибуторска" мила - родна

Човека, дето пита - ако си от СФ занеси вилката за профилактика при Марто (ДЖестър) - там ще ти я отворят, почистят и ще ти кажат какво е за смяна, даже от БАС ще вземат части ако се налага(и ако ги има за тоя модел вилка нужните части все още в БГ ....)
Аватар
jivkonik

Назад към Веломеханик