Neo_92 написа: дори и тея които си слагат на чеинстея е тъпо...
NovemberCharlie написа:Neo_92 написа: дори и тея които си слагат на чеинстея е тъпо...
Не е тъпо. Просто шума много дразни.
Удари и една блажна бояSpoileR написа:Сега мисля веригата да увия, да не се мокри![]()
![]()
Schizophrenia написа:Един приятел си беше увил на 80% рамката с изолирбанд и гуми,обаче нямам снимки...ако има ще кача една
daf4ov написа:Не виждам смисъл от тези 'брони'.Като не искаш да ти се одраска колелото си го дръж във вас и не го карай.
Като бях на сопот имаше един пич от Гърция дето си беше увил цялото демо с гума(100% всички сте го видели)Седях и 3 минути гледах демото.Много грозно беше увито,и цялата работа заради този лифт.
Качваш го на педал или на седалка и толкова.Забравяш за всякакви гуми.
codename47 написа:чувал съм че под тези "брони" се събира доста мръсотия-пръст, твърди частици, по време на каране от вибрациите те започват да се движат и свалят боята или каквото покритие има под тях...
marsa написа:И все пак, защо си използвал външна, а не вътрешна гума?
daf4ov написа:Не виждам смисъл от тези 'брони'.
buldozera_extreme написа:Това с бронираните байкове от една страна не е лоша идея защото тази част от колелото на която е стояла съответната броня се запазва и по късно на собственика на колелото ще му е много по лесно да продаде тази част отколкото ако е издраскана,това също спестява излишни разходи по байка,.....
Не съм от тези хора.buldozera_extreme написа:...но все пак ако байка е собственост на богато момче/момиче тогава няма да е проблем след като се е издраска татко и мама да му вземат нов...
bikerider написа:Пълна безсмислица. Носи единствено козметични ползи, дори и те са под съмнение, ако не се сваля редовно и почиства.
Да не говорим за добавеното тегло върху неокачената маса - дори 20грама да са.
Stancho написа: Ако имаше реална нужда пройзводителите щяха да сложат сами такива неща и щяха да ги направят пъти по хубави...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта