bokichaa написа:Еее.. жалко, баце, че не сте успели да минете запланувания маршрут, ....но дет викаш пак ще ИДЕМ..
Таа фанелка на Милевите ли я облече...
Благодарско за поздравите от Тучо Чучо..

..........
Ми дайте да мислим някой делничен ден да го направим това чудо, да избегнем сичкото шЪшкънин и коли..., мм??

Хихихи, таа фланелка има къса, но за сметка на тва, тъжна история. Зех си е от бутика и веднага установих, че ми е два номера по-голема, явно е от рекламните, дето ги раздават на публиката безплатно и некой дебел чичка е решил, че нема смисъл вече да му пълни скрина, и я е пратил в помощ на бедстващите булгаристанци. Естествено, вчера се опитах да натъпча кило и половина-две багаж по джобовете й, и успех, в интерес на истината, но също така е и факт, че като следствие от тва упражнение, горката фланелка ми увисна баш до глезените и се наложи да сменим тактиката. Зех си я и баце Любо цънка теа пози на гарата в Белово, после културно си облекох друга тениска и си карах с нея. Делничен ден от следващата седмица не мога да си позволъ, щото не искам да пропускам Тура, но от другата още понеделника може да бием камшиците. Много поздрави и на баце ТА (таен агент), ако вече си е тука и приятно каране днес!