Antares написа:Абе не. То ме е страх да си помисля преди колко е тежало. Не е честно твърдак да тежи толкова
Antares написа:Иначе си мисля, тоя младеж, си е написал ника на кирилица, но града му не е български. Или му е свършила кирилицата...
DstupidBastarD написа:Така, въпросът за днешната игра е очевиден: Кой ше спичели етапа днес? Подавайте отговорите до 15ч., като може да споменавате само едно предположение и то да е Контадор. Иначе, нема да ви ги броим за верни. Успех, приятели, и нека най-добрия победи! При условие, че тва е Контадор, разбира се.
Понеже съм започнал кампания по смъкването на рейтинга на neo_92, ми трябва и някой друг, на който периодично да гласувам и си избрах теб за подходяща жертваOzzie написа:я!
някой ми го е вдигнал!
Antares написа:Понеже съм започнал кампания по смъкването на рейтинга на neo_92, ми трябва и някой друг, на който периодично да гласувам и си избрах теб за подходяща жертва
Аз поне си го признавам. Но:edinmilion написа:след тези откровения заслужаваш нулиране на рейтинга!айде не нулиране, но да те върнат на 1200
Neo_92 написа:Рейтинга ме интересува точно толкова , колкото ме интересува ТВОЕТО мнение. Друга беше причината и със сигурност няма да я споделя с теб и точно тук. Доволен ли си от отговора ?DTD написа:Аз пък се чудя, защо след като си направи ТИ нова регистрация(старата беше с малко рейтинг) и си мислиш, че си хванал попа за брадата?
Neo_92 написа:Antares написа:П.П. Neo_92, мнения от сорта на "мен рейтинга не ме вълнува" ме амбицират да отворя профила на дадения потребител и да включа търсене на всички мнения, за да издиря такова, от което рейтинга би спаднал повечко.ще те кажа на мамааааа
![]()
Alpina написа:цък
Antares написа:Аз пък имам и честта в тази жега да съм болен. Не, сериозно. Трябва да ида да живея на по-хладно място... Тия географски ширини не са за мен... Канада примерно... Някъде около Ванкувър би било добре...
Antares написа:Аз пък имам и честта в тази жега да съм болен. Не, сериозно. Трябва да ида да живея на по-хладно място... Тия географски ширини не са за мен... Канада примерно... Някъде около Ванкувър би било добре...
NovemberCharlie написа:Животното съвсем е изтрещяло от сексуален глад
TheAnimal написа:NovemberCharlie написа:Животното съвсем е изтрещяло от сексуален глад
Не бе Чарли, в тая жега бълхите хапят ужасно
продава се бмв525 в добро састояние с леки ван6ни забеле6ки колата е 170коня мотора работи като чесовник има лук абс големия борд компутар вазможен бартер за по малка кола
TheAnimal написа:Е нема толкова тъпо животно кат ексела
PRobably написа:Защо ми се струва,че в подписа на Кикон има грешка-Flow like a water down the hill. не трябва ли да е Flow like water down the hill.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта