Колко тежи Sr suntour Epicon- DA?

dEcLiNe написа:Става въпрос за тези пружини.
1)Ще може ли да се сложат на junior t от 2006 защото не пише за коя година jrt стават?
2)Нали това "Soft - Pair" означава меки пружини, а "X-Firm Pair" означава твърди пружини?
3)В кой вело-сервиз ще могат да сменят пружините и да направят евентуално профилактика на вилката?
4)Как да разбера дали сегашните ми пружини са Soft или X-firm, или са някакви средни?![]()
Моля за бърз отговор защото съм притиснат с времето!![]()
![]()
spunk gun writes... from Unknown 20 October 2004 20:45
what are you on about EXRs?? they are for 170 mm travel real forks, they are super plush with these spreings, before they were far too soft, now they are perfect, they take all the bumps, small and large, they never bottom out.
Blink92 написа:?
veskoz написа:....абе на ъгъла на Сливница и Раковска бе. ЕВРОБОЛТ се казва...чети малко рови се, направо ме е яд че подсказвам...а тоя шок ако продължаваш да го въртиш и се чудиш как седи по-добре с казанчето надолу или нагоре...болтове ще сменяш през ден. Нищо лично - просто се лигавиш. Виждал съм те 100 пъти на Ботев и съм сигурен че си близко...ае размърдай се до магазина де ееее
dEcLiNe написа:За какво служат тези гумени работи вързани от арката до короната на вилката на повечето от ДХ машините в последно време?
Ето снимка: http://is.pinkbike.com/photo/3768/pbpic3768896.jpg
![]()
BurNiNg_IcE написа:Toзи дерайльор, може ли да се ползва с нормалните уши на Drag Ontario Pro? И мога ли да го карам с дълго рамо?
TheAnimal написа:Някой качвал ли се е скоро с кабинковия? И какви са цените? Че дочух вече не се плащало за колело
endkuro написа:а с рейса от хладилника колко излиза?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта