BMX треньор?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

BMX треньор?

Мнениеот lazerjet » Съб Юли 25, 2009 6:56 pm

Здравейте може ли някой да ме научи да карам БМХ.Наскоро си взех горе долу готин,мога някои неща но искам да се науча...Ако може някои който е от софия да ме научи ще му се заплати Моля ви помогнете ми ):
Много хора ми казаха че не било така интересно смисъл на един така му харесва на друг пък иска някой да го научи за да го прави правилно смисъл моля ви.
Благодаря предварително!
lazerjet

Рейтинг: 1200

Re: BMX треньор?

Мнениеот oxliova » Съб Юли 25, 2009 9:33 pm

Обикновенно х-ксърите карат на паметника или на ндк, има пичове. Ходи покарай 1/2 дена и предполагам че ще ти казват какво да правиш но принципно първоначално се учи "Оли" понеже е най важната подготовка за по трудни трикове. Също така може да се учиш и "фейки" на стена или някъде под наклон, погледни в www.youtube.com за разни туториали.
Успех, :beer:
oxliova

Рейтинг: 888

Re: BMX треньор?

Мнениеот Sadist_bg » Нед Юли 26, 2009 6:13 pm

Пич в този спорт никой не може да ти помогне да станеш добър ... Трябва да имаш се пак някакъв талант и повече каране могат да се достигнат големи успехи ... Липсва ли талант и желание - забравяш !
Sadist_bg

Рейтинг: 1240

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X