Mach1 Mad-а е със сравнително по "кашкавалени" бордове от тези на Jumbo-то,и ако мислиш да караш с по меки гуми,по-добре да избереш Remerx–а.Иначе по всички други критериЙ Mach1-а превъзхожда.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
Само да те питам откъде ти дойде това за кашкавалените бордове? По - голяма глупост не бях чувал... След 4 сменени гуми (слагани са и меки и твърди като материал) не съм усетил никакви проблеми... Не говори така, защото объркваш човека с тези измишльотини.
Това с "кашкавалените бордове" прозвуча много смешно ,но всъщност е доста вярно. Преди карах с mad отпред и jumbo отзад ,неможах да изкривя нито едната ,но имах малки проблеми с бордовете на мада (леко ги подбих) . За сметка на това мада е малко по-лек .Ти решаваш от какво имаш нужда ,според мен разликата им в здравината и теглото е незначителна и която и да избереш ще останеш доволен.
MAD-a е много добра шина, но не се ли наплете хубаво, следват и последици. Карам с Jumbo и досега несъм имал проблеми. Имат подбито, защото се засилих за един скок с бясна скорост и я праснах от едната страна в един |_
Ако залагаш на здравина и занапред ще превръщаш "лекия DH" в "по-тежък DH" се насочи към Jumbo-то Ако шините и като цяло каплите ти не са подложени на кой-знае какъв тормоз и смяташ, че MAD-а ще ти стои по-красиво на колелото - вземи него.
П.П. Това с кашкавалените бордове, определено не е глупост. Мад-а в тези зони е доста по-паянтов
Лифта го подкрепям,прав е. Вземи Jumbo-то,тежко е но е здраво и не ми се вярва от сега да цениш толкова грамовете. Mad-а се подбива лесно, дори и да не караш много агресивно.
Едно тъпо въпросче - произвеждат ли се вече Jumbo?Изпратих запитване на niko-bikes дали имат Jumbo и те ми отговориха,че мислят,че вече не се произвежда.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Какво значение има, дали се произвежда или не ? Пообиколи из офлайн магазинте и ако има останали бройки си вземи. Ако толкова те интересува, дали се произвежда, звьнни в Ремерекс и те зе ти кажат сьс сигурност, но не знам, как това ще ти помогне ...
Какво толкова го плюете този мад не мога да разбера.Бил с кашкавален борд не бил здрав и още какви ли не простотий.Никой досега не се досети да попита коя шина е по дебела!Мада е по дебел,при него гумите стоят по раздути.(Казвам го чисто информативно.Който иска да се заяжда да си намери друга мишена!) Кашкавален борд....да бе няма такива глупости.Спуснах трасето на сопот по шина.Гумата ми се спука почти веднага след като тръгнах.До долу слязох без да ми се подбие шината без да ми се извади гумата и най интересното не се изкриви шината,като се има в предвит че изобщо не съм жалил нищо при спускането.После бил паянтов няма такива неща...за 46 лева толкова!
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride
@daf4ov Никой не е плюл мада ,както ти каза за 46 лева толкова. Но ти говорош с факти ,за това пак ще повторя .. няколко месеца съм карал мад и джъмбо , нито едната не изкривих , но мада леко го подбих.Прав си за предимството на ширината на мад-а.