dembi написа:Blink92 в Борисовата на паметника ..... баце, ти като ни видя се стресна според мен! Каска изпусна, кроасан изпусна, седалката изкриви
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Вчера между 19:00 и 19:05 до Телевизионната кула някой с розофф RAM FR'07 с 888 (май) караше по тротоара без каска
.... не ме позна, защото багера беше каширан dembi написа:Вчера видях Admin някъде към 8 вечерта .... перкаше надолу към Борисовата . Беше с зелен Scott Voltage.... не ме позна, защото багера беше каширан

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

fLare написа:Днес към 17:30-17:45 едно момче с Хай Октан,вилката май беше Травис 180 (не съм много сигурен) и спирачка предна бб7 ме поздрави,аз му отвърнах.Той мина през центъра на кв.Драгалевци.
Daniel Panev написа:Днес към 20:30 ми се стори, че се разминахме с contty - пресече "Черни връх" откъм "Арсеналски" и после май се спусна надолу. Или поне с една девойка със сивкав Scott с бяла Tora...
Editor написа:Днес си говорих с цял куп хора пред Praktiker и за съжаление не можах да се запозная с всички, които не познавах.Дано сте си покарали хубаво !

yavka написа:Оууу толкова хубаво ми беше целия ден, Павка. Сутринта направих едно от Черни връх към Ярлово и сега това Панчарево дойде супер, но накрая много ме стегнаха краката, че бързах към вкусотиите вкъщи.
П.П. Извинявам се, ако съм те подразнил, защото си бил на работа.
Editor написа:Онтопик,
Преди около 30 минутки, на кръстовището до Горублянско Ханче, джип Волво със Ram Nduro от горе на покрива.
Ние бяхме аз и Спойлер-а на мотора от другата страна - посока изхода на града.
Кой си ти в тоз късен час ?!
dembi написа:Вчера видях Admin някъде към 8 вечерта .... перкаше надолу към Борисовата . Беше с зелен Scott Voltage.... не ме позна, защото багера беше каширан

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта