П.П. Разбира се трябваше да е нова страница

Ае ти не тръгна ли вече за вилата?!?!
 Ае ти не тръгна ли вече за вилата?!?!   

BurNiNg_IcE написа:Ще се качваме в неделя, да бягаме от жегата. Срещата ни е в 10:45 на Хладилника. Носете си каски.
П.П. Пиша нов пост, защото стария не мога да редактирам.

А относно маршрутите, вие водите тъй като аз знам само 1, този който вие ми показахте миналия път.
 А относно маршрутите, вие водите тъй като аз знам само 1, този който вие ми показахте миналия път. 

има ли желаещи за каране тази събота или неделя? Аз съм вече напълно възстановен от последното падане, имам желание сериозно за каране пак
 има ли желаещи за каране тази събота или неделя? Аз съм вече напълно възстановен от последното падане, имам желание сериозно за каране пак 

Вие карайте тази събота или неделя, аз съм извън София.
 Вие карайте тази събота или неделя, аз съм извън София. 

Night_Falcon написа:За съжаление родителското тяло е решило да се спасяваме другаде през уийкенда

Ако имате готовност разбира се
 Ако имате готовност разбира се 

novice написа:Ууупс, единият ми казва, че не сигурен все още. Иначе среща в 11 без малко, за да хванем рейса в 11:05.
Само да спре да ме боли ту кръстът, ту главата!

? Имам опит с 1 преходче на "Нашата група" и средна физическа подготовка + подсигуряването от каска, ръкавици и изправен bike.
 ? Имам опит с 1 преходче на "Нашата група" и средна физическа подготовка + подсигуряването от каска, ръкавици и изправен bike.

BurNiNg_IcE написа:Приемат се членове, независимо дали е новак или не!
@biketron, крайно време беше

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта