NovemberCharlie написа:Баце, тука е форум за други видове колоездене.
did написа:Мрънкайте на Админ за собствен подфорум бре!
А планинското е ЦАРЯТ!Шосейното колоездене е царицата на велоспортовете по света, освен у нас...
NovemberCharlie написа:А планинското е ЦАРЯТ!Шосейното колоездене е царицата на велоспортовете по света, освен у нас...
Успех в начинанието
marfi написа:did написа:Мрънкайте на Админ за собствен подфорум бре!
Непременно
Вместо да мрънкам ще си създам (поне грамотно преведен) собствен, а дотогава ще си събирам информация в Cycling with Favit
marfi написа:did написа:Мрънкайте на Админ за собствен подфорум бре!
Непременно
Вместо да мрънкам ще си създам (поне грамотно преведен) собствен, а дотогава ще си събирам информация в Cycling with Favit
Може би ти харесва да си царица?Neo_92 написа:Абсолютно е така , тва че ти си мислиш обратното е съвсем друг въпрос, не случайно от планинско преминах на шосейно още след първия път когато се качих на шосейно.
Neo_92 написа:Вече си имаме такъв , друг е въпроса че шосейкаджий продължават да пишат тук http://obikolkata.com/forums/ Ако почнат повече хора да пишат ше стана както си трябва.
NovemberCharlie написа:Иначе и на мен ми е интеросно да чета за шосейките. Но си оставам фен на мтб.
Тва малката ли?za6tovsenamen написа:NovemberCharlie написа:Иначе и на мен ми е интеросно да чета за шосейките. Но си оставам фен на мтб.
Слагай 52 плоча на мтб-то и да та видим на какво си фен
NovemberCharlie написа:Neo_92 написа:Абсолютно е така , тва че ти си мислиш обратното е съвсем друг въпрос, не случайно от планинско преминах на шосейно още след първия път когато се качих на шосейно.
Може би ти харесва да си царица?![]()
bokichaa написа:Ще ми се също да видя ТК на водно колело с каданс 100/110 , ще е инетресно навярно...
bokichaa написа:Абе, готино е , ще взема да заведа щерката малко да по пляскаме, пък и може би е по- прохладно.
Ще ми се също да видя ТК на водно колело с каданс 100/110 , ще е инетресно навярно...
.....
Нищо против данъчните...
Neo_92 написа:Вече си имаме такъв , друг е въпроса че шосейкаджий продължават да пишат тук http://obikolkata.com/forums/ Ако почнат повече хора да пишат ше стана както си трябва.
za6tovsenamen написа:Аве човек, започвам да си мисля, че в поне от 50% от мненията просто си правиш реклама на сайта![]()
Е добре де не 50 ама в няколко
bokichaa написа:А, ето го, бе!!!![]()
Ми немат, баце..
Neo_92 написа:@марфи ти от софия ли си ? от кога караш, често ли караш , сам ли караш ? Дай малко инфо на народа да те разберем кой си какво си баце
bokichaa написа:А, ето го, бе!!!![]()
Ми немат, баце..
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта