marfi написа:@Grash @Marsa, да караме пак днес? Пак натам, но този път да видим Клисура?
marfi написа:Всеки ден от седмицата съм готов за Костинброд - Петрохан, Банкя или Божурижще - Златуша.
marfi написа:Сложи го 2 часа, 18:45 - 19:00 на лукойла в Люлин 7 след тунела, има снимка по-горе.
retrobike написа:marfi написа:Сложи го 2 часа, 18:45 - 19:00 на лукойла в Люлин 7 след тунела, има снимка по-горе.
извинявай на мен ми е късно.
аз мислех нещо за сутринта ,няма да мога сажалявам просто не мога да оставя жената сама на леглото
marsa написа:Утре - вторник ще ми е официлната загрявка за морето, мисля да карам или Вакарел или Своге, с идея за около 100км. Ако има желаещи да не мълчат!
Става дума за сутринта - 9-10ч.
marsa написа:Значи ако предлагаш да врътнем през Костинброд, и селата мало и големо Малово, и после Драгоман и обратно, съм напълно навит. Същото важи и за Годеч. Предлгам среща в 9 на локлното на Сливница и К. Величков, ако ти е късно казвай.
Пиша тук, та ако иска някой друг да се записва.
П-с: Пътя през тея споменати села е доста зле
DstupidBastarD написа: Аз предпочитам да си карам по големия път.
retrobike написа:някой довечера до Бонсови поляни
retrobike написа:retrobike написа:някой довечера до Бонсови поляни
същото се отнася и за днес?
Grash написа:retrobike написа:retrobike написа:някой довечера до Бонсови поляни
същото се отнася и за днес?
Предполагам скоро не си поглеждал навън за какво иде реч, щом имаш намерение да караш днес
marsa написа:Вие нормални ли сте, аз още не мога да си изчистя байка, едвам се прибрах от центъра, а ако бях с шосейка не ми се мисли, не е възможно да се кара в момента, освен ако въобще не цените колелата си. Става за байк, и то не у най- големата кал.
Аз още го мъдря моето отпътуване утре, но като гледам по всяка вероятност ще си купя билет за автобуса, а ще се връщам с велосипеда. Мисля да покарам и по черноморието...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта