Препоръчайте ми очила

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Препоръчайте ми очила

Мнениеот X_NRG » Чет Юли 30, 2009 6:19 pm

Търся си нови очила. С тях главно ще карам колело, но т. като нямам слънчеви очила за всекидневна употреба, ще е хубаво да имат възможност за смяна на плаките, както и черни (тъмни) такива в комплекта. Изискванията ми са:
1. Сменяеми плаки.
2. Да издържат на падане от главата ми, защото така се разделих с предните ми 2 чифта (рамките се строшиха). :D
3. Имам бюджет от 60лв.
4. Ще е наистина хубаво ако се предлагат в някой магазин, за да мога да отида на място и да ги пробвам, защото не всички очила лягат идеално на носа ми и си седят вдигнати.

Мерси.

П.П. Засега съм хвърлил око на очилата на Драг, но не съм сигурен къде могат да се видят и пробват на живо. Ако някой знае - нека каже.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Re: Препоръчайте ми очила

Мнениеот Capoeira » Чет Юли 30, 2009 7:57 pm

Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак.

Сигурно очилата на Драг се пробват в магазините на дистрибутора им,м който е Веломания, как мислиш има ли логика?
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Мнениеот X_NRG » Чет Юли 30, 2009 9:16 pm

Питах, защото не съм виждал (или обръщал внимание на) очила в някой от магазините представители на Веломания. Дори да не съм ги забелязал, не смятам, че това е повод да ми пускаш саркастични забележки. Интересно как намери време да се заядеш, а не да дадеш една препоръка за очила, които може би си ползвал и са ти харесали.

За останалите - игнорирайте ми послеписа и последствията от него и ако може наистина препоръчайте нещо, от което сте останали доволни. Мерси.
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Capoeira » Пет Юли 31, 2009 8:11 am

Очила не многа да ти препоръчам защото нося такива с диоптър, и единственото което позлвам е маска, и то пак е предвидена да се позлва над очилата. Но ти казвам че в повечето ако не и всичките магазини на веломания има щанд с очилата на Драг вече.
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Мнениеот X_NRG » Пет Юли 31, 2009 9:23 am

Просто не съм забелязвал. Най-често посещавам магазина на Иван Каймата, защото е най-близо до нас, а там не съм виждал. Даже преди малко се обадих да го питам и той каза, че има само един чифт очила и че не е поръчвал от очилата на Драг все още, т.е. наистина не съм виждал там. Та затова ми беше допълнителният въпрос. По-късно днес ще посетя трите Веломании да си потърся. :) Лек ден.
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот vpravov » Пет Юли 31, 2009 1:20 pm

Виж и моделите на KED в байкцентъра. Има такива със сменяеми плаки за твоя бюджет. :agree:
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот azzmaster » Пет Юли 31, 2009 4:15 pm

Ако все пак решиш да не си взимаш такива с сменяеми плаки,аз ти препоръчвам Google Е-104 , 69 лева са но са супер,клас 2 (затъмняват от 18 до 43 %),сини отвътре,огледални (оранжево-червени) отвън с отвори за проветрение и доста добри уплътнения отстрани,на мен ми уплетняват перфектно и не ми влизат слънчеви лъчи отстрани докато карам,доста съм доволен от тях.
Аватар
azzmaster

Рейтинг: 1192

Мнениеот X_NRG » Пет Юли 31, 2009 4:27 pm

Мерси, vpravov, но вече съм собственик на тези. Хареса ми 25% намаление на всички очила на Драг и пробвах това-онова и се спрях на тях. :)

azzmaster, важно ми беше да са със сменяеми плаки, защото искам да карам със светли такива и същевременно да мога да ги ползвам като слънчеви очила през останалото време. Иначе благодаря и на теб. :)

П.П. На първо носене са доста удобни. Засега има само 1 недостатък и той е, че кутията с която идват е направо ОГРОМНА - според мен може да събере поне 3 чифта очила... :D
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот azzmaster » Пет Юли 31, 2009 10:52 pm

Знам че искаше такива с сменяеми,просто ти казах ако решиш да не си зимаш,както и да е. :)
Да са ти честити новите очила,и да виждаш връхлитащите лелки по добре с тях :^: :)
Аватар
azzmaster

Рейтинг: 1192

Назад към Общ форум