Online Shopping

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Online Shopping

Мнениеот Stranger » Чет Юли 30, 2009 8:00 pm

Здравейте приятели,ровейки се из блоговете попаднах на нещо много интересно -

http://www.blogstab.com/amazon-com-ebay-bulgaria

Официален магазин на ибей и амазон в България!!!,чрез който можете да си поръчвате всякакви неща при това без кредитна карта,а плащане на место.
Постнах тази тема защото има много изгодни и евтини части за колела - чисто нови,а дори и колела.Които тук са с доста голяма надценка.И си мислех тези които желаят да пазаруват по този начин да се поровят из горепосочените сайтове и да се сдобият с нещо добро и качествено на прилична цена което пък тук струва майка си и баща си.Тук не се изискват пари за транзакция и за чуждестранни куриери които да ви ушушкат.Просто отивате магазина посочвате избраната от вас покупка и след определен период от време ви я доставят в магазина,отивате и си я взимате.Надявам се да съм помогнал и ако темата не е за тук ама няма начин да не за тука,моля модераторите да ме извинят.
Stranger

Рейтинг: 1200

Re: Online Shopping

Мнениеот bai_Dobri » Пон Авг 03, 2009 9:17 am

ОК, но този магазин вече не работи :crap:
Изображение
Аватар
bai_Dobri

Рейтинг: 1260

Мнениеот Stranger » Пон Авг 03, 2009 3:45 pm

Как така.Аз откоро знам,но не съм ходил да проверя...
Stranger

Рейтинг: 1200

Мнениеот bai_Dobri » Пон Авг 03, 2009 4:06 pm

Прочети всички коментари под новината и ще видиш :) За Амазон (не съм сигурен дали обслужва и ebay) има в Студентски град, който си работи.
Изображение
Аватар
bai_Dobri

Рейтинг: 1260

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти