BurNiNg_IcE написа:Може би изпусна най-важното, а именно normal или оver сайз му е челото.![]()
Ако е нормал, посмъртно не може да се набута вилка със стержен за овър сайз чело.
Alpina написа:Ихаааа, и я сега раздели на 2.54 и познай, дали е 1 или 1.125
Бива, бива, ама съвсем през просото почна да караш...
dimitariv1 написа:Alpina написа:Ихаааа, и я сега раздели на 2.54 и познай, дали е 1 или 1.125
Бива, бива, ама съвсем през просото почна да караш...
По какъвто и начин да го деля не може да се получи 1 или 1,125.
А диаметъра на стержена на сегашната вилка ми е 25 мм.
dimitariv1 написа:А някой може ли да ми каже корко е диаметъра на стремеша на вилките оувър сайз?
А как ще влезе и ще се върти вилката,ако размерите са еднакви,може би с вазелинNight_Falcon написа:
Иначе, ако съм разчел правилно, диаметъра на стержена на вилките оувър сайз, очевидно е същия като диаметъра на челата оувър сайз, демек 1.125, или съответно колкото си го беше измерил твойто
BurNiNg_IcE написа:Ако е нормал, посмъртно не може да се набута вилка със стержен за овър сайз чело
ico 1 написа:А как ще влезе и ще се върти вилката,ако размерите са еднакви,може би с вазелинNight_Falcon написа:
Иначе, ако съм разчел правилно, диаметъра на стержена на вилките оувър сайз, очевидно е същия като диаметъра на челата оувър сайз, демек 1.125, или съответно колкото си го беше измерил твойто? Чашките как ще се сложат,като капачки ли?
@dimitariv1,отиди в някой веломагазин със сервиз и там ще ти кажат. Купи си вилка от там,където ще ти я и монтират.Така и да гадаем,нищо няма да се получи,най много да си купиш вилка,която не става за твоята рамка.Така или иначе по написаното от теб мога да съдя,че не можеш да се справиш сам. Трябват ти чашки,лапа,може би спейсъри,пеперудка,рязане на стержена на новата вилка, евентуално смяна на жилото на предната спирачка с по-дълго,общо взето неща,които не са ти много ясни.
П.П. Няма чело с вътрешен диаметър точно 30мм.
dimitariv1 написа:Но проблема ми е челната тръба дали ми е за нормал или оувър сайз???
dimitariv1 написа:В момента карам с най-обикновена предница от тези , който са с резба на края.
vpravov написа:Edit:@Admin защо не сложите на видно място, някой вадещ окото банер с линк към тази статия?
bikerider написа: И Владо им се е вързал да обяснява за размери.
bikerider написа:Въпрос за професорите - колко oversize вилки на резба сте виждали? Човека ЯСНО си е казал каква му е вилката - с РЕЗБА.
bikerider написа:@dimitariv1: освен нови чашки, за тази вилка ще ти трябва и нова рамка. Или специални чашки, които ще струват доста.
bikerider написа:Сещай се колко хора ще го четат преди да питат или да дават "акъл".
IVO Jordanov написа:Просто отиди до най-близкия вело сервиз
bikerider написа:
Въпрос за професорите - колко oversize вилки на резба сте виждали?
ico 1 написа:bikerider написа:
Въпрос за професорите - колко oversize вилки на резба сте виждали?
Не съм професор, но "драг хакер" примерно - oversize вилка с резба, а колко "крос"-ове,лидер-и и робифир-и има...Гледам новия"леопард" и той с такава.
bikerider написа:dimitariv1 написа:В момента карам с най-обикновена предница от тези , който са с резба на края.
Въпрос за професорите - колко oversize вилки на резба сте виждали? Човека ЯСНО си е казал каква му е вилката - с РЕЗБА.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 351 госта