Аре млъквай бе, спамър! Омръзна ми от теб!Antares написа:Не. Никога! Аз съм напълно нормален и уравновесен човек и нямам подобни проблеми.
Antares написа:"Абе ей цървул! Пали бе! Абе пали ти казвам! "Ш'та фрасна!" Ей, боклук, ако в следващите десет секунди не заредиш task manager-a ще последва удар! "Много добре знаеш, че наистина ще те фрасна! ЕЙ БОКЛУК! БЕЗПОЛЕЗНА КОФА ЖЕЛЕЗАРИЯ И ПОЛУПРОВОДНИЦИ! АБЕ ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ БЕ!"
Тежък удар с юмрук върху корпуса. Последван от няколко здрави удара с отверка по корпуса. Студен рестарт...Околко двайсет последователни натискания на "Reset" бутона...
Това брои ли се за говорене сам? Че много често си говоря (и бия) вещите около себе си. Който е виждал компютъра ми знае за какво говоря...
Иначе сам на себе си не говоря. Както каза и Денис - не оставам сам :]
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Аз честно си признавам, че ми се случваше доста често преди, след това имаше момент на затишие който продължава и до сега
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
shake написа:Доста често се случва особено когато уча,мисля за нещо и в един момент почвам да си говоря сам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта