Знае ли някой как се превежда това ESP ?
"Електронна само....чка с педали" ?

Знае ли някой как се превежда това ESP ?
"Електронна само....чка с педали" ?
NovemberCharlie написа:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2352191
bluskanie написа: Искам да питам, валежите намалели ли са или са се увеличили?
bluskanie написа: Според мен, изобщо, енергията и водата не са проблем на човечеството.
bluskanie написа:Колко струва, знаеш ли?
bikerider написа:
Aко не вярваш питай Жеков - Тъмнината ще го духа на сухо
Neo_92 написа:bluskanie написа: Искам да питам, валежите намалели ли са или са се увеличили?
Аз живея в Сандански от вече 17 години ( от раждането ми ). През зимата когато бях малък снега се задържаше седмица - две - три и наваляваше 30-40 см. Пускахме се със шейни , по поляните даже и ски. От 3-4 години насам не си спомням снега да се е задържал повече от седмица (даже и това е много) и да се е задържал за повече от ден-два повече от 20-30см. Да не ви говоря лятото за кви жеги иде реч ... Тази година е първата от доста време насам в която в началото на Август вали. Принципно лятото тук не виждаме дъжд. То толко и валя , 1 вечер ...
Neo_92 написа:Абе то че преебваме работата ние хората , преебваме я , ама медийте го изкарват че ние направо и е**ваме майката на Земята. Факт е обаче, че доста видове животни са изчезнали в следствие на човешката дейност ...
outfaced написа:Neo_92 написа: ама то за първи път е ... следващия път по добре.
bikerider написа:To не е зле да се вдига аларма, ама чак да се всява паника... ...Паниката и вината се харчат...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта