Prey написа:A защо реши че сме минали на червено?
dEcLiNe написа:Днеска в южния един пич с жълто-черен рам фр 08/09 с тотем отпред.
Също така и следобед на Руски паметник покрай мен минаха трима доста калнички и разменихнме 2-3 думи, разбрах, че са от СМГ.Колелата бяха - глори с боксер отпред зелен АМ с лирик отпред и едно друго което не видях.![]()

tweety написа:ооо да днес наистина много хора,в Борисовата пича с черното Factory заедно с цяла група трактористи,на НДК някво момче мина пред билетния център с Black Halk,момчето с черния RAM DH с него беше и момче със зелени панталони TLD със SCOTT Gambler иии другите дето ги гледах вече не ги помня![]()
Night_Falcon написа:Днеска около 13 часа 3ма човека чакаха на хладилника 66. Кои сте вие?
tweety написа:ооо да днес наистина много хора,в Борисовата пича с черното Factory заедно с цяла група трактористи
NovemberCharlie написа:Вчера, около 1900 часа, на подбалканския път видях спрял червен голф с байкове и отварен капак. В отвора под капака гледаха с оцъклени погледи няколко екземпляра. Сред тях ми се чини, че се извисяваше Нервния.
NovemberCharlie написа:Вчера, около 1900 часа, на подбалканския път видях спрял червен голф с байкове и отварен капак. В отвора под капака гледаха с оцъклени погледи няколко екземпляра. Сред тях ми се чини, че се извисяваше Нервния.

CRAZY RIDER написа:Преди малко 20:55 TheAnimal,Kikon,оранжев ДХ/Х и бяло ХТ2 по спомен....
караха по ул.Луи Пастйор и след това свиха по бул.Царица Йоана и тръгнаха нагоре към Киров. yavka написа:CRAZY RIDER написа:Преди малко 20:55 TheAnimal,Kikon,оранжев ДХ/Х и бяло ХТ2 по спомен....
Те двете, аз и брат ми
veskoz написа:yavka написа:CRAZY RIDER написа:Преди малко 20:55 TheAnimal,Kikon,оранжев ДХ/Х и бяло ХТ2 по спомен....
Те двете, аз и брат ми
gang bang huh?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта