DstupidBastarD написа:1. тъпото копеле
2. бате Бърмбър
3. един пич от Бургас, който не пише тука
4. бате Любо
.

.........................................

DstupidBastarD написа:1. тъпото копеле
2. бате Бърмбър
4. бате Любо
.
bokichaa написа:DstupidBastarD написа:1. тъпото копеле
2. бате Бърмбър
4. бате Любо
.
![]()
.........................................![]()
![]()
DstupidBastarD написа: ...
Олеомак написа:DstupidBastarD написа: ...
Приеми, моля, моите поздравления и най-добри комплименти! Звънни в "Астана", комай имат едно вакантно място там ...![]()
DstupidBastarD написа:Благодарим от името на целия отбор (бате Любо, бате Васко и т.к.) за сички поздравления! Благодарим и на Неделчо от Сливен, който организира отново яко състезание, а и обеща догодина да има повече прояви. Ние пък, му обещахме догодина да дойдем поне два пъти повече и да спичелим два пъти повече медали (бате Любо минава в горна категория, така че потенциалните ни медали наистина стават доста). Бате стило, бате Бокич, Туше, сичките тези хора имат напълно реални шансове за медали в сегашната си форма, а догодина знам, че ше бъдат още по-добри. Бате Ицо през ваканцията може да си догоди също един-два медала. Просто требва да караме, щото знам, че сички тука обичаме колоезденето. По-малките също требва да почнат да идват в наще локални карания, за да трупат километраж, бате Нео от началото на учебната година ше го повлечем по Вакарел и наоколо, другите също да не се скатават, може отначало да им е тегаво и да поизостават, ма после ше ... абе, идвайте масово и може догодина да имаме един бревет и поне едно състезание в софийско!
Митко Ruse написа:Големи сте идиоти!!!!!Детето е малко само на 22г.. а и тук нали сме се събрали да си говорим за колоездене.Ади давам анонс.Който ме бие на каране ще има запознанство.
Neo_92 написа:Обиколката май не е лесна...
DstupidBastarD написа:Neo_92 написа:Дзвер си баце , дзвер , БРАВО само такива работи да се чуват![]()
![]()
![]()
Са трее да черпиш
Ше споделиш ли кои са двамата до теб , пишат ли във форума ?
Кажи са с колко ги разби , дай нещо снимки, подробности, ала бала.
Начи, понеже ми излезе излизане, ше бъда кратък, па после повече. Вчера беше "часовника" - 10км на равно, но със умерен страничен вятър и 3 завоя, които некакси ми беха голем проблем. Класирането в група до 40години на форумните плъхове:
1. тъпото копеле
2. бате Бърмбър
4. бате Любо
Днеска беше общия старт 62км с финал на височина (километър и нещо дълга, но 6-8% наклон некъде), но други данни требва бате Любо да снесе. Планът беше да се откъснем тримата с бате Бръм и бате Любо и да си делнеме накрая медалите. Ред причини промениха плановете в движение, та се откъснах сам и педесетина км си карах сам, като бате Бръмбър и бате Любо задържаха майсторски групата да не ме гони прекалено надървено. На отиване беше добре, щото попътен вятър, ма на обръщалото разликата беше 45сек. На връщане ме духна странично-насрещен и ми изпи силите, но па разликата стигна 2 мин. и половина към средата. На мене тва ми беше достатъчно, че и пауъра ми свърши, водата - тоже, и карах на 50/17 и по-леко през повечето време. Разликата ту падаше под 2мин, ту малко над, а колко е била накрая си немам идея, щото не дочакахме протокола от състезанието. Бате Бърм загуби второто место на финален спринт, но обеща да се поправи догодина и пак мажоритарния дял от медалите да го донесем у форума. Дат`с ол, фолкс, сега чекаме професьоналния анализ от Мастър Митко.
Митко Ruse написа:Да допълня щото аз съм от тези дето си драпаха ...... и гледах нещата от по отзад.Тони спря да си оправи каплата от блокажа и продължи.Не е закъснявал много щом ни настигна.Човека дето ти е дал вода е Здравко-Полковника/военен пенсионер/сега треньор на юношите на Сливен.Забравих да кажа, че след нас пуснаха и десетина деца и навярно стартирахме повече от 50 човек/незапомнено за БГ/.Верно изостанаха но точно така става дружбата, кото се образуват малки групички и с взаимни усилия се прибират до финала.Накрая финишират по-коравите в случая 15-20 човека, които се гледат не по другарски.От време на време сме ти намалявали времето защото се неотрализараха атаки на разни наивници дето си мислеха, че могат да се откъснат.Росене напиши какво ти е впечатлението за по големите групи.
Neo_92 написа:Кво наприхте вие бе , лелеееее човек не е влизал тук от 2 часа и вие сте написали 10000 романа ..... тц,ц,ц,ц
Митко Ruse написа:Значи активноста на Бургас е била заради Тони.Да разбирам ли че със скорост са се предпазвали от атаки?Но да Ви кажа Добрич са сила като отбор.Просто не се наложи да я показват.А и индивидуалните им победи бяха сигурни.Вие им свършихте работата.На състезанието в Добрич имаха двама от вашата възраст ама нещо не доидоха.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта