hrissim написа:Тая тема като отдушник върви.
Определено!! Забавлението е пълно

hrissim написа:Тая тема като отдушник върви.
Quiz написа:agent_Jekov написа:Antares написа:... да се засечем с теб е психиятрията.
... дори да стана психиятър.
![]()
Вие двамцата, няма ли да се научите как се пише тази сложна дума?
TheAnimal написа:Antares написа:Единственото място, където може да се засечем с теб е психиятрията.
Намерих си подпис, надявам се нямаш против![]()
П.П. Развалихте хубавата тема с ваще глупости, в началото ми беше забавно сега бих повърнала, но ме мързи...
Newone написа:Не ги занимавай с дреболии, те откриват отговора на основния философски въпрос...
Antares написа: И да оставиш дарт Жеков безработен :]
Alpina написа:Аз няма да мога, имам си собствен проект - 14 години на кебапчета, шопска салата и бира
did написа:Antares написа: И да оставиш дарт Жеков безработен :]
Това не може да стане! Винаги ще има работа за рехабилитаторите, особено след апокалипсис.
PtD написа:Alpina написа:Аз няма да мога, имам си собствен проект - 14 години на кебапчета, шопска салата и бира
Залагам хилядарка, че няма да устискаш дори 1 година на тази диета
Neo_92 написа:did написа:Antares написа: И да оставиш дарт Жеков безработен :]
Това не може да стане! Винаги ще има работа за рехабилитаторите, особено след апокалипсис.
Неговата цел е да предотврати апокалипсиса , след това той ще е изнемощял и няма да му се занимава с рехабилитация![]()
Antares написа:Алпина, можеш да пробваш след тези 14 години да пробваш и 14 години на чалга.
Antares написа:Ако първата чоторнайска е към края - можеш така да спасиш човечеството от прокобата на 2012-та година.
PtD написа:Залагам хилядарка, че няма да устискаш дори 1 година на тази диета
Alpina написа:PtD написа:Залагам хилядарка, че няма да устискаш дори 1 година на тази диета
Хм, бих се обзаложил, но малко трудно ще доказвам, че не съм излезнал от диетата
did написа:Alpina написа:PtD написа:Залагам хилядарка, че няма да устискаш дори 1 година на тази диета
Хм, бих се обзаложил, но малко трудно ще доказвам, че не съм излезнал от диетата
Що бе, просто си пази фактурите и касовите бележки. Може пък да не се сетят да те попитат, дали имаш куче
did написа:Агентагентагентагентагентаг...
bikerider написа:Ба, тия пророци много лесни бе. Млъкна и се покри като посрани гащи... кво стана със силите на Светлината, бе джанъм???
Alpina написа:PtD написа:Залагам хилядарка, че няма да устискаш дори 1 година на тази диета
Antares написа:ммм, сърце не, но бъбрека примерно мога да го продам...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта