GreenTeam написа:Най-накрая има счупен екземпляр от тази рамка-на челото и задницата,не съм аз,а едно момче от Пловдив.
did написа:GreenTeam написа:Най-накрая има счупен екземпляр от тази рамка-на челото и задницата,не съм аз,а едно момче от Пловдив.
и това какво трябва да значи?
BurNiNg_IcE написа:Така и не разбрах, тая рамка струва ли, или не?
Тъй като съм намислил да сменям Ontario-то с нещо подобно и още се чудя м/у нея и катерача.
Тъй като съм намислил да сменям Ontario-то с нещо подобно и още се чудя м/у нея и катерача.
k0k0 написа:Нали викаш, че си се зарибил по AM ? Блокхеъд е неудобна за въртене също и Клаймър..
BurNiNg_IcE написа:k0k0 написа:Нали викаш, че си се зарибил по AM ? Блокхеъд е неудобна за въртене също и Клаймър..
Да, ама понякога я карам и надолу, а другите ми казват, че някой друг момент няма да издържи и ще се пукне, а за другите 2 рамки ми казват, че били по-добри от Онтариото и за това изпадам в дилема.
П.П. Май осъзнах, че XC-то не е за мен.
П.П.П. Карам с хора с DH колела, но аз нямам парички за подобна машина.
picco написа:Забрави да споменеш те колко са „добри“ в DH-a![]()
V написа:не съм сигурен,но май онтариото беше от 7005 алуминий, този блокхед май отива по към 6061 и не става за диск...още като си сложиш машинката и виждаш как ти се кривят ушите; но пък има уши за в-брейк (24" и 26" ) и за спускане е много удобна
storm написа:Имам въпорс предимно към хората аграрещи я на DH пътеки, ако има такива естествено
Аз съм висок 180 и косур, имам вилка с 160мм ход и искам да си изкажете мненията как ще се отрази на рамката![]()
Чувам и добри и лоши отзиви, затова не пускам нова темаОбобщете, кои са положителните черти на Блокхед-а и кои са му косурите
![]()
Имам и въпрос за задните спирачки понеже бяха критикувани ушитеКак би се отразила една бб5 160 мм например или нещо по-добро
Има ли го и фабричния дефек на Climber-ите (изместване на задната капла, заедно с гумата, по посока на спирачките) - випоса е към хора каращи с дискови, защото при Катерачите едва тогава се проявява
/Някой знае ли дали това нещо има оправия впрочеми ако да КАК ???
/
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта