Grash написа:Еми най-късно да е срещата в 9:00 на Бистрица, където обикновенно се чакаме.
Grash написа:Има ли желаещи, от останалите в София(ако има такива) за сутрешен неделен Ярем? Аз смятам да покарам натам, ако има желаещи, са добре дошли
DstupidBastarD написа:Желаещи за една крива Беуица таа сряда има ли, баценца? Сметам да тръгнем към 9 от мосчето и до Ихтиман по магистралката, после през Мухово и Оборище, Поибрене и нататък си го знаете. Абе, обичайното криво каране. Желаещи?
marsa написа:Доколкото знам баце граш напоследък има амбиции за тая разходка...
bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Желаещи за една крива Беуица таа сряда има ли, баценца? Сметам да тръгнем към 9 от мосчето и до Ихтиман по магистралката, после през Мухово и Оборище, Поибрене и нататък си го знаете. Абе, обичайното криво каране. Желаещи?
Баце, четеш ми мисуите, да му се не види, баш за това криво каране си мисуех,
обаче нещо май ше ми излязат криви сметките за Средата, да му се не види...утре ше разебреМ...
Иначе се записвам
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Желаещи за една крива Беуица таа сряда има ли, баценца? Сметам да тръгнем към 9 от мосчето и до Ихтиман по магистралката, после през Мухово и Оборище, Поибрене и нататък си го знаете. Абе, обичайното криво каране. Желаещи?
Баце, четеш ми мисуите, да му се не види, баш за това криво каране си мисуех,
обаче нещо май ше ми излязат криви сметките за Средата, да му се не види...утре ше разебреМ...
Иначе се записвам
Баце, а кво ше кажеш за едно още по-криво: Тръгваме от Софето и през Саранци и Гълъбец до Златица. После се сещаш, Кашана, Етрополе и Арабаконак. Тва не сме го карали скоро:
http://www.bikemap.net/route/276695 - към 190км за мене и около 200 за тебе, денивелация около 2000м.
Grash написа:Дайте направо в неделя, че и аз да дойда![]()
DstupidBastarD написа:Нищо против, баце, чекаме бате Бокич да каже кога може. А иначе, при така стеклите се обстоятелства, утре ше е сухо, а в четвъртък ше вали.
DstupidBastarD написа:Баце, а кво ше кажеш за едно още по-криво: Тръгваме от Софето и през Саранци и Гълъбец до Златица. После се сещаш, Кашана, Етрополе и Арабаконак. Тва не сме го карали скоро:
http://www.bikemap.net/route/276695 - към 190км за мене и около 200 за тебе, денивелация около 2000м.
brumbar написа:Не се плашете. То ако има облак, той ще преследва само Туше. Нали над главата му винаги се носи едно малко облаче, което го вали
stilo написа:DstupidBastarD написа:Баце, а кво ше кажеш за едно още по-криво: Тръгваме от Софето и през Саранци и Гълъбец до Златица. После се сещаш, Кашана, Етрополе и Арабаконак. Тва не сме го карали скоро:
Туй ще дойде не'ква еднодневна "Класика"
DstupidBastarD написа:Grash написа:Дайте направо в неделя, че и аз да дойда![]()
Още по-малко против, баце, но ти май обичаш да си поспиваш у неделя, а след сватбата май нема да си у кондиция.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта