През последните три години използването на велосипед във Виена се увеличи с 55%, като всеки ден жителите на града изминават с това превозното средство на колела 720 хил. км.
Ей на тва му викам аз "Критична маса", ама истинска!
През последните три години използването на велосипед във Виена се увеличи с 55%, като всеки ден жителите на града изминават с това превозното средство на колела 720 хил. км.
jivkonik написа:досега беше само в СФ, от скоро - очаквайте и във вашия град!
veskoz написа:Чудесно. Браво на хората и на правителството. Чудно ми е само, ако в България един ден преобладаващия транспорт стане поне 30% вело, какви ще са гледките по светофарите. Например. Спрират си две CROSS-чета на светофара и си чакат спокойничко и по едно време гАзара дето е слезъл от някой дебел джип минава с Gambler-a си за 7-8к и гази CROSS-четата и двама пешеходци. Същия идиот който се нарежда с G-classe пред всички на светофара...Хм?! Извод. Идиота си е идиот. С колело, кола или... тротинетка.
Crimson написа::dontknow:
veskoz написа:Crimson написа::dontknow:
Не CROSS образно... нали... идеята ми беше, че дори с велосипеди пак ще е пълно с цървули, а някои просто ще си го използват само за превоз, а не и за мерене на ... кой кво си има
Alpina написа:Всичко е красиво, къде ли обаче се губи връзката с действителността
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 370 госта