Antares написа:Абе нещо Жекцовкоатл не ще да пише в темата?
С Кетцалкоатл обмислят ответен удар

Очакваме втора серия ..... strikes back

...или пета беше ?!?!

нема значение - събитията са от 2012 г. след ненам кой си. Мей би Черния лорд

Antares написа:Абе нещо Жекцовкоатл не ще да пише в темата?
Editor написа:Никой не спомена нищо за Чък Норис.Мислите ли, че той ще позволи да се случи нещо през 2012 година?Дали предстоящите събития, слънчеви активности, изригвания на планини и заспали вулкани не се страхуват от него?
Чакаме включване от Чък !
screamBoy написа:............Осман пашасъздава Отоманската империя като побеждава Византия с 30'000 войска ... това е половината Римска империя, не забравяйте ! по спомен около 1'200'000, след което прилапва и Балканския полуостров - само нашата армия е била над 50'000 май..................
dilqn112 написа:Пълни глупости щяхме да мрем и тази година не умряхме и 06 щяхме да мрем пак не умряхме каквото е писано ще стане, и не се депресирайте от тези измислици.TOTALY SHITS!!!
KiD_WiTh_GuN написа:Страх го е някой дали ще умре, ми тогава стой си у вас да не те блъсне кола.АААА ама не тей не става ама ако секцията падне върху тебе.Пфф я да изляза навън или пък какво ше стане ако някой реже дърво и то падне върху мен.Ама пък като се замислиш може и телевизора да гръмне и да ми се забие стъкло в главата а?
Alpina написа:ама аз смятам да живея доста след тази дата
KiD_WiTh_GuN написа:и да си счупите гръбначния стълб
Night_Falcon написа:KiD_WiTh_GuN написа:Страх го е някой дали ще умре, ми тогава стой си у вас да не те блъсне кола.АААА ама не тей не става ама ако секцията падне върху тебе.Пфф я да изляза навън или пък какво ше стане ако някой реже дърво и то падне върху мен.Ама пък като се замислиш може и телевизора да гръмне и да ми се забие стъкло в главата а?
Някой май много е гледал Final Destination![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта