jd написа:bdz43 днес на Малинов, престояваше се да завива към Младост 1.... баце, щях да те отнеса с колата бре! Недей прави такива маневри в лявото платно
jd написа:bdz43 днес на Малинов, престояваше се да завива към Младост 1.... баце, щях да те отнеса с колата бре! Недей прави такива маневри в лявото платно
Ъъъ, от къде си идвал? Отгоре не идваше никой, а отдолу всички спряха. Т'ва да не е ония изрод с бехемота?dembi написа:Ей преди 30 мин Дедо Груйчо на входа на Южен парк, от към Нишава
Antares написа:Т'ва да не е ония изрод с бехемота?dembi написа:Ей преди 30 мин Дедо Груйчо на входа на Южен парк, от към Нишава
bdz43r написа:Ъъъ, от къде си идвал? Отгоре не идваше никой, а отдолу всички спряха.
Явно съм виновен де.![]()
bikerider написа:Днес, 9:45 на Кошарите - готина и доста стегната мацка със сив твърдак RAM, черна раница и... клинче.![]()
oxliova написа:bikerider написа:Днес, 9:45 на Кошарите - готина и доста стегната мацка със сив твърдак RAM, черна раница и... клинче.![]()
Къде гледаш ти..![]()
tweety написа:днес надоло по бул. Черни връх Trek session 10 с черна вилка (не 888) някакъв твърдак и зад него зелен DRAGOMIR Diesel кои сте бре ? ?
. Към 7:30/8 излезнахме цялата тайфа на Княжево . Тамън да се джойнем към алеята и мина един с high octane и boxxer отпред . Махнахм му доста енергично, а той ме погледна като темерут и продължи да върти нагоре към Княжево TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Ако е било около 8:55 - 9:00 - аз съм бил. С една голяма сива раница
Trip-tfk написа:Вчера на път към х.Македония,на разклонението за Чакалица видях бял Форд със софииска регистрация и багажник за колела отгоре.После по-нагоре видях и един колоездач.Каза ми,че бил с Админ-а.

tweety написа:Kikon 18:30 подлеза на НДК при "Софийски банички"

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта