DstupidbastarD написа:Струва ми се, че Туше
DstupidBastarD написа:Баце, ако искаш утре към 10 да направим едно Байлово (стотина км за мене, толкова и за тебе, ако дойдеш със Спас до Дружба). Карат се за 3 часа некъде. Минаваме през мангустите и летището, после Ботевградско и след тва към Горна Маалина и през още две селца сме в Байлово, Голема Раковица, малко баирче, малко спускане, големо баирче (около 400 денивелация, като първите 4км са с около 7-8%, нататъка е по-равно) и след Вакарел излизаме на магистралата. Като гледам мненията, викам да направим големото каране у неделя! Некви предпочитания, Белица или Кашана?
bokichaa написа:... източно Трънско- Врабчово.....
marsa написа:.... Неделя може да се съчетае така, че да ме подберете от Златица около обед......
Значи на мен плана ми се промени малко, защото човека от Пирдоп, ще е на хижа на Равнодар, ако на някого това му говори нещо, по- точно няколко км по- нагоре е хижата, така че:bokichaa написа:marsa написа:.... Неделя може да се съчетае така, че да ме подберете от Златица около обед......
Може, баце, да те подберем от с. Църквище в Неделя към 11 и нещо...ако решиш драсни да ти пратим телефон.
http://bgmaps.com/services/links/links. ... a330540881
marsa написа: ще е на хижа на Равнодар,
naka76 написа:marsa написа: ще е на хижа на Равнодар,
Селото е Равногор, а хижата е в курортното селище Атолука което е 5 км над селото.
DstupidBastarD написа:Начи, ето почти окончателния вид на поканата за неделя: Тръгването е в 9,00ч. от Шел-а на Ботевградско (на около километър след околовръстното) за групата дето ше кара сичко и около 10,00ч. за теа,дето ше ходат с кола до Сааранци (немам спомен колко време беше тва, ама може и по-рано да се пада да сме там, така че теа с колите да имат готовност и около 9,40-9,50). После Гълъбец, Кашана, Арабаконак (от кривата страна) и си се прибираме през Горно Камарци и Саранци. Идеята е на равното да си караме в група, за да могат малко по-бавните да не губат време, а на височините ше се изчакваме за снимки и плюскане. Очертава се яко каране и готино време, приятели, така че елате повече!!!
marfi написа:Изкушавам се и аз да дойда, въпреки че не обичам да карам през града
Grash написа:Искам да изкажа благодарности за навременната спешна и аварийна намеса от страна на Веломания и в частност на баце Спиро и Нина![]()
marsa написа:Бацета, аз съм си ет хоум, утре нема да карам, че се контузих![]()
Neo_92 написа:16:45
Колоездене
Колоездене: "Сикласик" Хамбург - ._._. (60мин) Това е утре по Евроспорт , интересно ли ше е , има ли смисъл да залягам пред телевизора ?
Grash написа:Neo_92 написа:16:45
Колоездене
Колоездене: "Сикласик" Хамбург - ._._. (60мин) Това е утре по Евроспорт , интересно ли ше е , има ли смисъл да залягам пред телевизора ?
По-добре излез покарай
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта