Alpina написа:Имам ли шанс да влезна, там където кандидатствам, ако за днешния изпит се готвих точно 3 дена в трите седмци в които се правих, че уча (да ме таковат калинките)
Но пък мисля за следващия след 9 дена да подходя по-сериозно
Ozzie написа:dEcLiNe написа:Това ОЕМ какво ще рече?
OEM според Уйки
то не се иска много, само да ти дойде на време
msniki написа:От град Троян има ли коректни хора?
Ако има(съмнявам се),моля напишете кой са.
25thframe написа:Дам, с епицентър Черно Море.
LUBORAP написа:от къде мога да си купя в бг,или да си поръчам NS Bikes Rotary Rear Hub??? !!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
endkuro написа:А самия ротор нали може да се размени, защото ще ми излезе изгодно да си взема задна дискова 205 и предна 185, а искам да ги разменя отпред да 205 и отзад по-малкия. Това едва ли е проблем, нали?
Antares написа:Абе преден и заден преходник за даден диаметър ротор не бяха ли различни? Щот' ми се върти из камбанарията, че не можеш да сложиш преден преходник отзад... И доколкото знам, май това е основната разлика между предна и задна спирачка (и както казаха - понякога лостчетата)...
storm написа:Antares написа:Абе преден и заден преходник за даден диаметър ротор не бяха ли различни? Щот' ми се върти из камбанарията, че не можеш да сложиш преден преходник отзад... И доколкото знам, май това е основната разлика между предна и задна спирачка (и както казаха - понякога лостчетата)...
Moже, може![]()
Разликата ще е в диаметъра на ротора
Имам познати направили въпросната смяна - нещо от рода на 180 заден, обърнат =160 преден или нещо такова![]()
За по-заинтересованите ще се разровя не е проблем![]()
Накратко - може да се сложи преходника обърнат и да се сложи определения размер диск (доколкото помня феномена е при авидски и шимански преходници, може би го има и при други)
Барзи
Alpina написа:Alpina написа:
Приет при 1 етап на класиране - Инженерна физика - редовно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта