marsa написа:Ee, стигаа, реве ми се, вече цял ден не съм стъпвал на педали, лекувам се... наистина ли сте били толковаИбаси...
Grash написа:marsa написа:Ee, стигаа, реве ми се, вече цял ден не съм стъпвал на педали, лекувам се... наистина ли сте били толковаИбаси...
Да бе, баце... Засякохме колеги ветераниИ още хора се появиха отнякъде, не разбрах и аз откъде, накрая и баце Любо се включи на Саранци, но след това до Челопеч бяхме останали 9 човека, като аз скъсах спица, а баце Ото се върна, защото не се чувстваше нещо във форма и натам останаха 7 човека... нататък очаквам баце Т.К. да продължи разказа
DstupidBastarD написа:така че пускам обява за следващото каране - "Софийския бревет" (промо едишън) идната събота или неделя (тука според гласуването) - 200км със старт от Ариана или Метро - Люлин и нататъка през Божурище и селцата след него, Брезник, Трън (ако има картограф, шесе спуснем, ако нема, отбиваме към Врабча още на отиване), селцата около границата, Драгоман, Годеч, Искрец, Своге и през дефиеуто се връщаме. Надявам се тоа път пропусналите поради контузии (баце Марс го знам, че яко ше си падне по тва каране) или неуважителни семейни причини (Туше и бате Стило) или чист мързел (бате Криб) ше севключат, за да видат с очите си как у София се събира група от 10+ шосейкаджии на едно место. Елате повече!!!
DstupidBastarD написа:Епа, южуъл съспект, баце. 10 на мосчето как ти се вижда?
DstupidBastarD написа: ... така че пускам обява за следващото каране - "Софийския бревет" (промо едишън) идната събота или неделя (тука според гласуването) - 200км със старт от Ариана или Метро ... Елате повече!!!
stilo написа:...че да се популяризира спорта като цяло...
marfi написа:Събота наближава, събрахме ли се, че ми се ходи на Олимп, ако няма да се съберем.
HELLBOY73 написа:http://www.veloclubmammut.com/
аааа и нещо не можах да си цъкна регистрация тука
madmartigan написа:Къде се срещате и в колко часа?
HELLBOY73 написа:а това след тунела за люлин доколкото видях за неделя ли става въпрос и ще има ли
колеги други?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта