Това е единственото нещо, което пише във сайта им, писах на [email protected] , но вече близо седмица нямам отговор.
Та някой има ли някаква информация, свързана с това събитие

22 - 23 Август - Пети рожден ден на „Байкария"
 22 - 23 Август - Пети рожден ден на „Байкария"

Фори написа:Може да не ти отговарят ,защото са заети с Беглика Фест .

hrissim написа:А там се справиха перфектно с организацията

Направо се побърквам от яд!
 Направо се побърквам от яд!  Ама плановете са за това, да се объркват
 Ама плановете са за това, да се объркват  

Пожелавам Ви приятно изкарване.
 Пожелавам Ви приятно изкарване. Междудругото после ако някой се разхожда покрай яз. Широка Поляна и околностите, нека звънне. Там ще съм от понеделник до края на седмицата с колелото и с радост бих врътнал с някой едно две кръгчета
  Междудругото после ако някой се разхожда покрай яз. Широка Поляна и околностите, нека звънне. Там ще съм от понеделник до края на седмицата с колелото и с радост бих врътнал с някой едно две кръгчета   

:(
:(

БайКария написа:Макар и с известно закъснение е готово предложението за изкачване на връх Голяма Сютка по случай пет години от първото организирано велоизкачване на върха, с което бе отбелязано създаването на Сдружение "Байкария". Програмата за събитието е следната:
Ден 1. Събота - 22ри Август. Събиране на групата във Велинград и начало на карането в 10:00 часа от центъра на града (до фонтана известен като "чашата"). Маршрута е Велинград - долината на река Лепеница - м. Чемериков чаир - вр. Голяма Сютка - м. Казармите - долината на река Суйсуза (в близост до Беглика), където ще нощуваме на лагер. Маршрута е отчасти маркиран и идеята е да се движим като група т.е. с изчаквания.
Ден 2. Неделя - 23ти Август. Връщане до Велинград през м. Каратепе и основното Велийшко - Виденишко било. Очакван час на връщане във Велинград - около 17 ч.
 ... точно и аз за подобно си мислех тия дни
 ... точно и аз за подобно си мислех тия дни

veno написа:а някъде дали има gps трак на маршрута от Велинград до Голяма Сютка или пък информация за денивелацията и километрите които ще се минат през двата дни ?

Re: 22 - 23 Август - Пети рожден ден на „Байкария"
 Re: 22 - 23 Август - Пети рожден ден на „Байкария"Vatman написа:Смятам да се включа, но ме интересума дали с палатките е уреден въпроса т. е. трябва ли ние да си носим или ще може да се наеме на място... и още не е ли малко късно тръгването... 10 часа вече си е жега...?

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта