new bike

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: new bike

Мнениеот ™Nismo™ » Вто Авг 18, 2009 10:20 am

ще размишлявам още .... :D
Аватар
™Nismo™

Рейтинг: 1160

Мнениеот Fury » Вто Авг 18, 2009 3:32 pm

Admin написа:@™Nismo™
Имам чувството, че грешно си си направил сметката. Не вярвам някой да ти направи и двете отстъпки едновременно - според мен ще важи или едната, или другата. Провери го това и тогава пиши, за да не се плямпа излишно.
Освен това не е зле да прочетеш малко из форума и сайта, за да се ориентираш кое каране какво е, кой тип велосипед за какво е и т.н. Защото в момента си написал/измислил някои големи глупости (без да се обиждаш). Примери: HT2 + Totem.

Днес звъннах на БАС и ми казаха ,че намалението от 30% е само за дрехи,а това от 20% не съществува, така че трябва да преосмислиш и да се загледаш в обявите 2ра ръка ;)
Аватар
Fury

Рейтинг: 1220

Мнениеот ™Nismo™ » Вто Авг 18, 2009 3:46 pm

ае човек ... във Варна във Велоса Дългия ми каза, че има отстъпка 20% ако се вземе колело на части ;) :agree:
Аватар
™Nismo™

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Авг 18, 2009 9:17 pm

"ае човек" отиди си го вземи... стига сме говорили глупости по една мечта...

Пич, само вилката ти е £739.99 или ако не може да смяташ малко над 1500лв
Спирачките които коментираш са по 300лв/бр, а ти трябват 2 ? нали ?
Какви компоненти, какви проценти говориш?

Никой не е ограничен да мечтае, но нека мечтите ти не изкачат периодично във форума с очакването всички да кажат "Уау, пич, много яка ДХ-машина имаш, искаш ли да караме?"
Аватар
EccentricMOTION

Мнениеот ™Nismo™ » Вто Авг 18, 2009 9:43 pm

хах... за цените съм говорил с хора... а това за мечтите, ти незнаеш какво пишеш... всичко ще купя само да събера още 400 - 500 лв има няма.. ;)
Аватар
™Nismo™

Мнениеот DTD » Вто Авг 18, 2009 9:44 pm

:offtopic: Откъде ги събирате тия пари и аз да посъбера? :offtopic:
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот Shady™ » Вто Авг 18, 2009 10:21 pm

По принцип не мисля че е редно да си коментираш отстъпките ПУБЛИЧНО защото те са валидни за теб, а не за всички и поставяш нещата в деликатно положение.

Като изключим това - какъв е МОЯТ съвет - купи си рамка и вилка за FR, а за пари за частите - за каквото стигнат за това. Защото колелото е рамка и вилка - другото е подробност, не че е не значително или маловажно, просто от там се тръгва, а после се "пипва" тук и там. А ако тази оферта е постоянна - като събереш достатъчно пари - поръчай си едно "ново колело" с 20% отстъпка с желязна рамка и зоом вилка и пълен монтаж от най-висок клас и после продай/подари рамката и вилката и така... :eyebrow: :8D: :clap:

А другият вариант е - направи го както писа в първяит ти пост и полсе карай супер леко и не нанатоварващо и по НАЙ БЪРЗИАТ НАЧИН си смени HT2-то с някой FR или каквото там си си харесал поддържащо така желаният Totem :agree:

:beer:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот shaady » Вто Авг 18, 2009 11:01 pm

Shady, той не е с HT2, а още по-зле - Cross Enduro. :D

Бих допълнил към твойто твърдение за рамката и вилка - шока при меките рамки. :)
Според мен и той оказва влияние.. :agree:
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот ™Nismo™ » Вто Авг 18, 2009 11:16 pm

Ендуро все едно нямам, защото рамката се нацепи от всякаде и стой в гаража... скоро ще стане година :D
Аватар
™Nismo™

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Авг 19, 2009 12:24 am

След обстойно прочитане на отговорите на създателя на темата, мисля че започвайки още от заглавието той нарушава правилата на форума. Ако някой беше обърнал цялата тема е абсолютно безразсъдна поради ред причини.
1. Темата е с цел "да се похваля"
2. Заглавието на темата е на латиница
3. Информацията е неактуална. Коментираме приумиците на хлапе и му "играем по свирката". Това че той иска такова колело - да. Но факта че хлапе на 14г ще получи 2 000лв за колело, при положение че последното такова е било Крос Ендуро на цена от 500лв. Мисля че е абсолютно безсмислено подобни теми да се толерират. Нека помогнем на някого наистина нуждаещ се от помощ, вместо да повдигаме самочувствието на децата....

Username: ™Nismo™
Occupation:безработен
Interests:интересни
....и както 'авторът' каза:
а за това че искам тотем ... просто много ми харесва... и не искам NS може да са хубави ама Рам ми допада повече

и аз не искам Intense M6 с Mz Super Monster, може да са хубави но Бехемота ме радва повече... така надраскан си ми харесва....а и Епикона ми върши работа, нищо че е 2 пъти по-малоходен от Monster-a ;)
Аватар
EccentricMOTION

Мнениеот ™Nismo™ » Сря Авг 19, 2009 11:25 am

Заглавието съм го написал на английски.Имах пайк 426 ... и к24... и какво ли не още бях сменил по колелото .... педали... вилка... спирачки ... гуми ... капли ... главини ... спици... и т.н. почти всичко без рамката и лапата .. ;) така, че не е колело за 500 лв а за 1500-2000 лв. а сега искам нещо по-добро.. ;) познавам над 20 човека които са на моято възраст и по-малки, а се занимават с това :)
Аватар
™Nismo™

Мнениеот dzvongi » Сря Авг 19, 2009 11:45 am

:offtopic:
Много бих искал да разбера как сметна тази цифра 1500-2000лв :D.Явно разбираш от пазарна политика.
:offtopic:
По темата нокой не може да забрани на 14 годишните да пишат във форума и няма според мен няма значение на колко години си(бе малко поумняваш с годините).
Просто темата е изчерпана троши си главата вземи си един Monster и го карай на DRAG One(чувал съм, че са много добри).От мен тотален hate и ignore :agree:
dzvongi

Рейтинг: 1775

Мнениеот Fury » Сря Авг 19, 2009 11:49 am

dzvongi написа:Просто темата е изчерпана. От мен тотален hate и ignore :agree:

:agree:
Аватар
Fury

Мнениеот spirit_fr » Сря Авг 19, 2009 9:10 pm

Това за мен бе ЖЕСТОКА ГАВРА в пълния смисъл на думата........щом знае тази доста скъпа вилка тотем соло еър (може би най-хубавата от серията тотем) и решил да ми слага HT1 рамка..........вие ме шашвате бе хора скрийте се в някоя миша дупка и не излизайте от там.Завършвам с това,че и аз съм на 15 години,но поне се старая да не поствам и коментирам по този ТЪП и ъпсурден начин.
spirit_fr

Рейтинг: 1173

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд