X_NRG написа:Ебати тъпата тема.
X_NRG написа:П.П. Ако нямате проблеми с еднооката змия, няма нужда да и преебвате леговището. После дека ще се крие?
denip написа:Не е добре с главата този, който го маха по немедицински причини.
vratovrazka.bg написа:За целта издърпай кожата на пениса нагоре, за да откриеш главичката, и внимателно почисти и кожата, и главичката.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Абе не знам... Аз обикновено сутрин си дърпам кожата надолу, не нагоре
X_NRG написа:Daniel Panev написа:Абе не знам... Аз обикновено сутрин си дърпам кожата надолу, не нагоре
То зависи накъде ти сочи. Статията може да е писана от някой по-възрастен.
Пази, Боже, да си стигнал дотам!...bikerider написа:Хигиенични?denip написа:Не е добре с главата този, който го маха по немедицински причини.
Daniel Panev написа:Остаряваш?
argon написа:Препуциума задържа мръсотия, вследствие на което главата се възпалява и се подува, и става голяма, като зарзалаТака става по-желана за нектарините на женската половина от населението....
За съжаление имам само един.Delurin_Imytholes написа:@NC имаш три уя, нали?
NovemberCharlie написа:За съжаление имам само един.Delurin_Imytholes написа:@NC имаш три уя, нали?
Daniel Panev написа:NovemberCharlie написа:За съжаление имам само един.Delurin_Imytholes написа:@NC имаш три уя, нали?
Па и скромен бе... Пу да не ти е уроки!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта