Night_Falcon написа:Към 15:00 на Хладилника, зелено ХТ2 със магура отпред
този и аз го видях и го поздравих, но може би към 15:40
към 15:10 на изкачването от софия ленд посока южен парк човек с жълта ХС каска, с който също се поздравихме
Night_Falcon написа:Към 15:00 на Хладилника, зелено ХТ2 със магура отпред

bikerider написа:Извинявам се, ама погледнато отстрани и като като цяло велосипедистите наистина сме ебати тъпото племе. И си е така!!!!
bikerider написа:Загубена кауза...
... погледнато отстрани и като като цяло велосипедистите наистина сме ебати тъпото племе. И си е така!!!!
Quiz написа:Чудех се за тази тема ли ми е поста или не, и реших че тук има най-голяма вероятност да го прочетат двете хлапета, които видях вчера към 18,00 ч. да карат по бул. "България", на ЗИГ-ЗАГ, в НАСРЕЩНОТО, в СРЕДАТА на дясната лента! И това се случва на място преди оживен светофар с доста интензивно движение на автомобили. А само на два метра встрани има широка алея за безопасно придвижване (ако толкова не ви се пресича от другата страна на булеварда)!
Няма смисъл да ги описвам как изглеждаха или какви бяха колелата им, сигурна съм, че ще се разпознаят сами!
@ Момчета,
Вие луди ли сте????![]()
Плачете за бой!
Ама за сериозен бой!
По-добре така, отколкото да ви излежава после някой заради глупостта ви!
П.П. Апел към всички подрастващи: МОЛЯ ВИ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!
Quiz написа:bikerider написа:Загубена кауза...
... погледнато отстрани и като като цяло велосипедистите наистина сме ебати тъпото племе. И си е така!!!!
За съжаление си прав.
biker_bg написа:и двамата да са били с каски ? единя с клаймар ?
Quiz написа:Чудех се за тази тема ли ми е поста или не, и реших че тук има най-голяма вероятност да го прочетат двете хлапета, които видях вчера към 18,00 ч. да карат по бул. "България", на ЗИГ-ЗАГ, в НАСРЕЩНОТО, в СРЕДАТА на дясната лента! И това се случва на място преди оживен светофар с доста интензивно движение на автомобили. А само на два метра встрани има широка алея за безопасно придвижване (ако толкова не ви се пресича от другата страна на булеварда)!
Няма смисъл да ги описвам как изглеждаха или какви бяха колелата им, сигурна съм, че ще се разпознаят сами!
@ Момчета,
Вие луди ли сте????![]()
Плачете за бой!
Ама за сериозен бой!
По-добре така, отколкото да ви излежава после някой заради глупостта ви!
П.П. Апел към всички подрастващи: МОЛЯ ВИ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА!
jd написа:Гррррррр.... още един бесен пост за поредната идиотка с колело![]()
![]()
![]()
![]()
Преди малко като се прибира една кака, с някакво Драг Гризли, се моташе в средна лента, насред кръговото на Сточна Гара. Добре, че цялото движение почти спря, за да я смачкат. Я тя тъпата №$%^& си караше преспокойно. Няма каска, няма грам мозък и съобразителност!
Ей от такива идиоти после масово се казва "мани ги тия с колелата"

dembi написа:Не знам защо, но последните няколко дена попадам на тотални темерути ! Днеска към 18 часа въртя аз по ул. Дойран към Боровския пазар . Виждам отдалеч се задава момче с каска и голяма вилица отпред ..... намалявам, махам му а той ме изгледа така все едно колелото ще му гепя . Някъде към 19:45 в кв. Изток доста хора с колелца, намалявам махам отново .... и пак ме изгледаха, като полезно изкопаемо
CRAZY RIDER написа:Баче Ви Spoiler 20:00 срещу зала Универсиада,въртеше към пазара ситняково.
Аз патувах в трамвай 20 и ми беше малко неудобно да извикам![]()
dembi написа:Виждам отдалеч се задава момче с каска и голяма вилица отпред ..... намалявам, махам му а той ме изгледа така все едно колелото ще му гепя .

Със син (с)Рам.denip написа:...
Лифта написа:denip написа:...
Глупости![]()
Дали просто някои не са много важни и от там ?
dembi написа:Лифта написа:denip написа:...
Глупости![]()
Дали просто някои не са много важни и от там ?
По-скоро това мисля ! Как ще му гепя нещо, като сме с почти сходни колела .... а и се намалява, никой не слиза да му подава ръка !
SpoileR написа:dembi написа:Не знам защо, но последните няколко дена попадам на тотални темерути ! Днеска към 18 часа въртя аз по ул. Дойран към Боровския пазар . Виждам отдалеч се задава момче с каска и голяма вилица отпред ..... намалявам, махам му а той ме изгледа така все едно колелото ще му гепя . Някъде към 19:45 в кв. Изток доста хора с колелца, намалявам махам отново .... и пак ме изгледаха, като полезно изкопаемо
напоследък и при мен се случва... вече се чудя дали на ВСИЧКИ с по-така колела да махам или само на хора с фулл фейс дето 100% знаят за к'во става дума ... макар че има един с оранжев рам около ндк с фулл фейс, който НИКОГА не маха...
Antares написа:На мен пък циганите с щайгите по колелата много ми се сърдят, като не ги поздравя.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта