ivailo911 написа:Не мислиш ли, че това са едни от рамките за които е изписано най-много във форума? Търсачката ползвай!!!!
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
DTD написа:Не знам за какво ще ползваш рамката, не ме и интересува, защото ще ми кажеш ДХ стрийт и малко ХС, ама тва е друга тема. Само имай в предвид , че на блокхед-а отзад гума по-голяма от 2.2 не може да се сложи.
barabum написа:Предлагам да вземеш шитхеда. Ще ти свърши работа и според мен е с по-добри и корави заварки от клаймбера.
EccentricMOTION написа:хоп 2ри последователен пост\
По темата за гумите - някой може ли ОТ ОПИТ да каже с каква гума е карал отзад като размер? Колко е разстоянието между тръбите отзад? Колко е максималния размер гума която може да събере Блокхед-а отзад?
задна гума Тioga dh 2.35
King Rat написа:аз карам блокхед и карам с 2.35 и немам проблеми . Карам иначе дх и ми е доста удобна.Може би climber-а е по-удобен за дх но определено блокхеда е по удобен за триал ( поне така каза един мой приятел които кара стрийт и триал)
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта