Покана за каране на шосейки

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Покана за каране на шосейки

Мнениеот Deerde » Пет Авг 21, 2009 11:09 pm

rosty_sz написа:Все се надявах да се съберем в петък вечерта но явно няма да стане. Не ми е писано да изкарам с вас нито една вечер защото в събота съм на няква сватба която не мога да пропусна. Ако всичко се развие по моите планове ще се видим направо в неделя сутрин.

Аз мисля да тръгна в петък и вечерта да нощувам в ханчето :agree:
Аватар
Deerde

Рейтинг: 1252

Мнениеот bokicha » Пет Авг 21, 2009 11:52 pm

Големо браво на баце Бръм, че пое инициативата и ни поднася нещата в готов вид, това е начина да се случват нещата!!!
Друго което предполагам/се надявам да се случи- сбирка да стане традиционна/ежегодна!!!
Тъй,.... са за моите испанци- кофтито е че ще имам яснота към средата на идната седмица.
Вариантите ми са три:
1. Отпадам тотално.. :bawling:
2. Пристигам рано сабалям в Събота..към 8 на сборния пункт за да не изпусна големото каране/тъй че не ми е проблем да е в Събота/.. :wavey:
3. В Петък още по обед съм свободен и мога да опъна платната на Спас и да отплавам на Изток... :banana:
Спас може да поеме още 2/3 човека/колела..., но това за са е евентуално....
Аре, Софийската група да не се услушва много... :smash:
:beer:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Авг 22, 2009 6:13 am

bokichaa написа:Големо браво на баце Бръм, че пое инициативата и ни поднася нещата в готов вид, това е начина да се случват нещата!!!
Друго което предполагам/се надявам да се случи- сбирка да стане традиционна/ежегодна!!!
Тъй,.... са за моите испанци- кофтито е че ще имам яснота към средата на идната седмица.
Вариантите ми са три:
1. Отпадам тотално.. :bawling:
2. Пристигам рано сабалям в Събота..към 8 на сборния пункт за да не изпусна големото каране/тъй че не ми е проблем да е в Събота/.. :wavey:
3. В Петък още по обед съм свободен и мога да опъна платната на Спас и да отплавам на Изток... :banana:
Спас може да поеме още 2/3 човека/колела..., но това за са е евентуално....

При мене вариантите са два - отивам на ход у петъка и ви чакам съботата с питка и сол на портите или ако баце Бокич припали Спас, да се внедрим у испанската група. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот rosty_sz » Съб Авг 22, 2009 9:26 am

Ще има пристигащи и в Петък . :beer: СУПЕР. Обещавам да ви организирам велоразходка в Събота сутринта. Може би посещение на руската църква със златни кубета в село Шипка или нещо в Мъглиж. Така и така Събота сутрин остава свободна защото при така развилото се пристигане ще с кара Средна гора в Събота след обед и Бузлуджа Шипка Узана и обратно в Неделя.
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот Митко Ruse » Съб Авг 22, 2009 3:02 pm

Да не Ви урочасъм ще се окажите готини пичове май.Що не направите един маршрут в Bekemap.net за съботното каране та да ние съвсем ясно.Ще го дам на моите за разучаване та ако стане разкъсване да не се загубят.Щото вместо да си пия ракията ще трябва да ходя дя ги търся .
Митко Ruse

Мнениеот marfi » Съб Авг 22, 2009 4:48 pm

bokichaa написа:Спас може да поеме още 2/3 човека/колела..., но това за са е евентуално....

Може ли да се включа при теб и Спас?
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот Deerde » Съб Авг 22, 2009 4:49 pm

Митко Ruse написа:Да не Ви урочасъм ще се окажите готини пичове май.Що не направите един маршрут в Bekemap.net за съботното каране та да ние съвсем ясно.Ще го дам на моите за разучаване та ако стане разкъсване да не се загубят.Щото вместо да си пия ракията ще трябва да ходя дя ги търся .

:D Аз мисля да не се хвърлям прекалено в каранията, че напоследък нещо не се чувствам добре най-вече със сърцето нищо че годинките ми са с една по малко от общия брой на пръстите на краката и рацете ми :D :rofl: можеби ще заема последните позиции в групата или ще играя ролята на догонващ :bawling: :crap: :banghead: :banghead:
Аватар
Deerde

Мнениеот Митко Ruse » Съб Авг 22, 2009 5:32 pm

Deerde написа:
Митко Ruse написа:Да не Ви урочасъм ще се окажите готини пичове май.Що не направите един маршрут в Bekemap.net за съботното каране та да ние съвсем ясно.Ще го дам на моите за разучаване та ако стане разкъсване да не се загубят.Щото вместо да си пия ракията ще трябва да ходя дя ги търся .

:D Аз мисля да не се хвърлям прекалено в каранията, че напоследък нещо не се чувствам добре най-вече със сърцето нищо че годинките ми са с една по малко от общия брой на пръстите на краката и рацете ми :D :rofl: можеби ще заема последните позиции в групата или ще играя ролята на догонващ :bawling: :crap: :banghead: :banghead:

Ооо ти си младо момче спрямо мен.Не се претеснявай за карането.След като свършиха състезанията се хвърлих в изостанали семеини работи и направо не съм карал изобщо.Но всеки си кара колкото му е готино.
Митко Ruse

Мнениеот TREK_fan » Съб Авг 22, 2009 5:38 pm

Някой да знае как да стигна до това Крънско ханче?Дали е на 3 км от Казанлък по посока Шипка,в непосредствена близост до пътя или е из село Крън някъде?Аз кликнах на карта на местността ама то не ми дава да зумирам до ниво,позволяващо ми да видя къде точно е хана!
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот Deerde » Съб Авг 22, 2009 6:04 pm

TREK_fan написа:Някой да знае как да стигна до това Крънско ханче?Дали е на 3 км от Казанлък по посока Шипка,в непосредствена близост до пътя или е из село Крън някъде?Аз кликнах на карта на местността ама то не ми дава да зумирам до ниво,позволяващо ми да видя къде точно е хана!

Спок де :) нали ще ходим заедно, а така по картата
http://www.kranskohanche.com/map.jpg
мисля, че няма да ни е проблем да го намерим а и с нас още ще е и един приятел от Казанлък затова не се притеснявай ;)
Аватар
Deerde

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Авг 22, 2009 6:37 pm

marfi написа:Момчета, аз тук голямо нещо съм изпуснал. Искам и аз да се включа, обаче ме притеснява, че няма да мога да стигна в петък с багаж до Казанлък :(

Т.К предполагам е тъпото копеле. Ти копеуе, с какво ще пътуваш? Само с колелото, айде да се кооперираме за нещо автомобил? С багажници за колела и капли :)

Аз най-вероятно ше отида на ход, баце. Бате Бокич е уеко под съмнение, така че нема да рискувам и ше трупам километраж. Сметам и неделята да спим там, и понеделника си се прибиргам. :xx(:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Съб Авг 22, 2009 6:40 pm

Deerde написа:
TREK_fan написа:Някой да знае как да стигна до това Крънско ханче?Дали е на 3 км от Казанлък по посока Шипка,в непосредствена близост до пътя или е из село Крън някъде?Аз кликнах на карта на местността ама то не ми дава да зумирам до ниво,позволяващо ми да видя къде точно е хана!

мисля, че няма да ни е проблем да го намерим а и с нас още ще е и един приятел от Казанлък затова не се притеснявай ;)

През Шипка ли ще минете?А то минава ли се?
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Съб Авг 22, 2009 6:45 pm

Ханчето се намира на главния път Казанлък - Шипка и се пада в ляво от пътя идвайки от Казанлък. Много добре се вижда от пътя и няма как да го пропуснете. Днеска като ходих да оставя капарото разбрах, че и от БКС са резервирали целия комплекс заради обиколката на България през Септември.
Ще се опитам да направя някаква карта, щото много не ме бива с тия работи, ама дано да се получи.
За всеки случай ще опиша маршрута.
Ханчето - Казанлък излизаме на пътя за Стара Загора - Тулово - Ягода - Стара Загора. Минаваме през града и от кв. Железник хващаме пътя за Старозагорските Бани, но няма да ходим до баните /освен ако не пожелаете да се изкъпите/, ами завиваме през Пряпорец, Борилово, включваме се отново в главния път и се прибираме в лагера.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Deerde » Съб Авг 22, 2009 7:22 pm

Митко Ruse написа:
Deerde написа:

През Шипка ли ще минете?А то минава ли се?

Ами засега мислим да си хванем влака на отиване а навръщане на собствен ход, колкото до Шипка незнам как е положението в момента но по последни данни ми казаха че е отворена само в едната посока. На прибиране мисля да минем през Блаза :popcorn:
Аватар
Deerde

Мнениеот brumbar » Съб Авг 22, 2009 7:47 pm

@Митко Русе
http://www.bikemap.net/route/290518

Специално заради тебе го измислихме маршрута, че да можеш да се спуснеш по пътя, който беше споделил че те е накефил, когато минаваше през Ст.З.

Днеска имаше полицаи на разклона за Бузлуджа и не пускаха коли нагоре. Отклоняват ги да качват директно през Шипка, а тези, които идват от Габрово минават през връх Шипка по билото и се пускат през Бузлуджа. Днеска имаше умерено движение, питах полицаите и казаха, че било заради някакъв празник. От как е отворен Хаимбоаза се надявам потока да минава от там, а не да се мъчат през прохода Шипка :dontknow:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Пон Авг 24, 2009 11:20 am

Ей туй е маршрута за втория ден

http://www.bikemap.net/route/292373

Не претендирам, че е абсолютно точен и ще съответства на това от където ще минем, но ми се струва, че това в крайна сметка трябва да е идеята на карането. След изкачването на Шипка на връщане от Габрово имаме опция направо да се спуснем без да минаваме пак по билото през Бузлуджа, ама тъй като пътят е в ремонт като че ли не е толкова разумно.
Моля, ако някой познава по-добре местността край Габрово да каже дали съм уцелил пътя за Узана, щото на изкачването имаше 2 села - Стомонеци и Зелено дърво пък на картата не са отбелязани - притеснението ми е да не би да съм направил картата по някоя черна пътека и да съм излязъл извън пътя :bigeyes:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот TREK_fan » Пон Авг 24, 2009 3:23 pm

@brumbar
Аз искам две нощувки-на 28.08 и 29.08.Deerde също,но за четирима;аз ще пътувам заедно с него на 28.08 :beer:
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 24, 2009 4:05 pm

Максимално се изкефих.Току що ми звънна Данчо от Сливен/карач от моята група с 16г.стаж като профи и мой учител/ и изяви желание да доидат да карат сага на Бузлуджа.По принцип бях планирал да ги каня Сливен но виж и моите старци четат във форума и се включват.Ха ха ах глобалната мрежаааааа.Почти ще повярвам, че можем да станем Европейци.
Митко Ruse

Мнениеот triple G » Пон Авг 24, 2009 6:57 pm

brumbar написа:Ей туй е маршрута за втория ден

Не претендирам, че е абсолютно точен и ще съответства на това от където ще минем, но ми се струва, че това в крайна сметка трябва да е идеята на карането. След изкачването на Шипка на връщане от Габрово имаме опция направо да се спуснем без да минаваме пак по билото през Бузлуджа, ама тъй като пътят е в ремонт като че ли не е толкова разумно.
Моля, ако някой познава по-добре местността край Габрово да каже дали съм уцелил пътя за Узана, щото на изкачването имаше 2 села - Стомонеци и Зелено дърво пък на картата не са отбелязани - притеснението ми е да не би да съм направил картата по някоя черна пътека и да съм излязъл извън пътя :bigeyes:

Не че ми е работа акъл да ви давам, но все пак.Щипка наскоро го минавах с кола, страната откъм Габрово е в добро състояние/даже много добро бих казъл/, но другата страна дори за изкачване не става според мен.
triple G

Рейтинг: 1235

Мнениеот sam_u_rai » Пон Авг 24, 2009 8:08 pm

triple G написа:
brumbar написа:Ей туй е маршрута за втория ден

Не че ми е работа акъл да ви давам, но все пак.Щипка наскоро го минавах с кола, страната откъм Габрово е в добро състояние/даже много добро бих казъл/, но другата страна дори за изкачване не става според мен.

Като не ти е работа не давай акъл. От много та току виж си ..... нещо. С кола е едно но я си вземи таралясника и се включи с останалите. :rofl: А после ако искаш може и :banghead: Като не ви устройва шиПка слезте през Бузлуджа.
Аватар
sam_u_rai

Рейтинг: 1340

Мнениеот brumbar » Пон Авг 24, 2009 8:20 pm

TREK_fan написа:@brumbar
Аз искам две нощувки-на 28.08 и 29.08.Deerde също,но за четирима;аз ще пътувам заедно с него на 28.08 :beer:

Това да го разбирам ли, че за петък 28-ми всичките 5-ма Великотърновци ще дойдете. Още утре тогава ще се обадя да запазим къщата, но ми подтвърдете бройката за 5-ма за да не стане недоразумение:agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Пон Авг 24, 2009 8:26 pm

triple G написа:Не че ми е работа акъл да ви давам, но все пак.Щипка наскоро го минавах с кола, страната откъм Габрово е в добро състояние/даже много добро бих казъл/, но другата страна дори за изкачване не става според мен.

И аз имах такива опасения, затова че на връщане пак ще минем през Бузлуджа :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот TREK_fan » Пон Авг 24, 2009 10:12 pm

brumbar написа:

Това да го разбирам ли, че за петък 28-ми всичките 5-ма Великотърновци ще дойдете. Още утре тогава ще се обадя да запазим къщата, но ми подтвърдете бройката за 5-ма за да не стане недоразумение:agree:

Ами аз за петима не мога да гарантирам за петък.Мога да гарантирам за мен и за deerde.Очаквам той да каже скоро за другите трима кога ще дойдат на ханчето.
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Deerde » Пон Авг 24, 2009 10:40 pm

TREK_fan написа:
brumbar написа:

Ами аз за петима не мога да гарантирам за петък.Мога да гарантирам за мен и за deerde.Очаквам той да каже скоро за другите трима кога ще дойдат на ханчето.

Очаквам включване от останалите трима, надявам се до утре да си кажат и щом разбера веднага ще докладвам.
Аватар
Deerde

Мнениеот brumbar » Вто Авг 25, 2009 7:13 am

Митко Ruse написа:Максимално се изкефих.Току що ми звънна Данчо от Сливен/карач от моята група с 16г.стаж като профи и мой учител/ и изяви желание да доидат да карат сага на Бузлуджа.По принцип бях планирал да ги каня Сливен но виж и моите старци четат във форума и се включват.Ха ха ах глобалната мрежаааааа.Почти ще повярвам, че можем да станем Европейци.

Ето това е една наистина голяма изненада :^: Добре ще ни дойде подкрепата от Сливенските бацета. Предполагам, че ще пристигнат в неделята направо за карането. Ако все пак желаят да дойдат още от събота, нека ни уведомят, за да може да им запазим местенца :popcorn:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Deerde » Вто Авг 25, 2009 2:40 pm

Такааааа за жалост от нашата група останахме само аз и TREK_fan за останалите ..... да си гледат кефа на морето :banghead: :dontknow: :smash: :smash:
Аватар
Deerde

Мнениеот Митко Ruse » Сря Авг 26, 2009 9:11 am

Сливенските бацета се организират с отбор.Днес ми се обади Неделчо Петров за повече информация.Не се отказваите ами елате.
Митко Ruse

Мнениеот TREK_fan » Сря Авг 26, 2009 9:01 pm

Аз да питам тук бацетата дали ще носят помпа-да речем floor pump,че мойта не мога я побра в раницата,а навръщане имам бая път до Търново,а моите бутилчици с въглероден диоксид искам да ги ползвам само в случай на спукана гума :)
Аватар
TREK_fan

Мнениеот brumbar » Сря Авг 26, 2009 9:03 pm

TREK_fan написа:Аз да питам тук бацетата дали ще носят помпа-да речем floor pump,че мойта не мога я побра в раницата,а навръщане имам бая път до Търново,а моите бутилчици с въглероден диоксид искам да ги ползвам само в случай на спукана гума :)

Мисля, че ще има много помпи :popcorn:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Авг 27, 2009 7:15 am

Митко Ruse написа:Сливенските бацета се организират с отбор.Днес ми се обади Неделчо Петров за повече информация.Не се отказваите ами елате.

Хохохо, очертава се да има яко чичета с клинчета! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене