blitz0 написа::bigeyes: Какво направи ти-с 32 отзад кой кара бегач!?
39 отпред и 27-28 отзад и си супер.
Аз даже не знам да има шосеен дерейльор, който да поддържа повече от 28т

blitz0 написа::bigeyes: Какво направи ти-с 32 отзад кой кара бегач!?
Grash написа:blitz0 написа::bigeyes: Какво направи ти-с 32 отзад кой кара бегач!?
za6tovsenamen написа:Grash написа:blitz0 написа::bigeyes: Какво направи ти-с 32 отзад кой кара бегач!?
Shimano RD A-050 Тоя дига до 32 без проблем !
Neo_92 написа:za6tovsenamen написа:Grash написа:blitz0 написа::bigeyes: Какво направи ти-с 32 отзад кой кара бегач!?
Shimano RD A-050 Тоя дига до 32 без проблем !
28 му е капацитета
Grash написа:Абе хубаво, аз говорех по спецификации... иначе аз ултеграта сигурно мога и на ухото да си я кАчим
tumbaka написа:предавателното число на 42 към 32 е (почти) както на 39 към 28
Neo_92 написа:tumbaka написа:предавателното число на 42 към 32 е (почти) както на 39 към 28
Баце аз на такава предавка ше кача Турмале и Венту
Neo_92 написа:Абе се си мисля че на 42-32 трее да въртиш с бахти каданса
Бацковата, как да ти кажа какви са ми чувствата на байк като първото кооло в живота ми го купих на стари години това лято и то се уцели шосейно.marsa написа:Като превключваш предавка нямаш ли чувство, че караш байк и каданса ти пада ударно на всяка смяна?!
колкото и на каквото и да въртя не мога си стигна пулса. А в ръката ми е алуминиева 39-ка за отпреде ама ме досрамя да я сменя, но ще я сложа и нея, че иначе ще трябва да почивам при каките на околомръсното на път за Бистрица.Neo_92 написа:Абе се си мисля че на 42-32 трее да въртиш с бахти кадансаstilo написа:... за да дигне умопомрачителните 9 км/ч
Да си стар да си стар колко да си стар?tumbaka написа:Бацковата, как да ти кажа какви са ми чувствата на байк като първото кооло в живота ми го купих на стари години това лято и то се уцели шосейно.marsa написа:Като превключваш предавка нямаш ли чувство, че караш байк и каданса ти пада ударно на всяка смяна?!
Ей я на касетката дето я турнах:
http://bicyclehero.woto.biz/BicycleHero/description/hg50.jpg
Сората ли е куца или е от ефтенията, но понякога задните се превключваха сами - а бяха през един зъб венците - сега поне този ефект (почти) не се наблюдава. Вярно е, че са резки границите, ама като повъртиш на 11 после всичко ти се струва леко и плавно.колкото и на каквото и да въртя не мога си стигна пулса. А в ръката ми е алуминиева 39-ка за отпреде ама ме досрамя да я сменя, но ще я сложа и нея, че иначе ще трябва да почивам при каките на околомръсното на път за Бистрица.Neo_92 написа:Абе се си мисля че на 42-32 трее да въртиш с бахти кадансаstilo написа:... за да дигне умопомрачителните 9 км/ч
krumbgf написа:Аз съм от хората с не чак толкова добро телослужение
Висок съм 183-185 см (колкото и пъти да се меря все не се изкарва еднакво) иначе кантара показва показва 82кг с намерение да станат под 80.
Курбелита ми са PROMAX 52 x 42T отзад не знам какво има ама колелото е KS CPR и не съм го пипал.
Като карам по равно си въртя здраво ама на нанагорнището килата си казват думатае не е съвсем плачевно но просто скоростта отива. Сега се тренирам по Витоша. Дано догодина да сваля малко кила и да стана по конкурентноспособен
Grash написа:krumbgf написа:Аз съм от хората с не чак толкова добро телослужение
Висок съм 183-185 см (колкото и пъти да се меря все не се изкарва еднакво) иначе кантара показва показва 82кг с намерение да станат под 80.
Курбелита ми са PROMAX 52 x 42T отзад не знам какво има ама колелото е KS CPR и не съм го пипал.
Като карам по равно си въртя здраво ама на нанагорнището килата си казват думатае не е съвсем плачевно но просто скоростта отива. Сега се тренирам по Витоша. Дано догодина да сваля малко кила и да стана по конкурентноспособен
Нема се пуашиш, баце... аз моите 100 кила си ги разнасям навсякъде, верно че ме поизчакват тук-там, ама кво да се праиА началото на годината бях 120, с тия 80-тина кила ти си направо фиданка да ти кажа
krumbgf написа: 52 x 42T
Neo_92 написа:krumbgf написа: 52 x 42T
А задните са ти 13-23 (можеш да видиш на самите венчета). Колега си баце. И аз съм с рейсър. Обаче смених тая плоча 42 с 39 шото на предавка 42 - 23 баирите не са много лесни.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта