airborneone написа:А каква е целта на темата?
veskoz написа:airborneone написа:А каква е целта на темата?
Е ...поне аз се надявам да е покупка
dEcLiNe написа:veskoz написа:airborneone написа:А каква е целта на темата?
Е ...поне аз се надявам да е покупка
Абсурд!
lowriders написа:Наистина по-скъпото е по-хубаво.При колелата е така,поне според мен.Аз също по натам замислям за покупка на една рамка intense m6.Излиза скъпо,но няма невъзможни неща.Наистина intense са много скъпи,но пък са много по-здрави сравнение с други рамки и работят много добре.
dEcLiNe написа:Просто потребителя ми изглежда тийнейджър на макс. 18 години и си мисля, че малко хора на тази възраст биха си позволили такива рамки.![]()
daf4ov написа:dEcLiNe написа:Просто потребителя ми изглежда тийнейджър на макс. 18 години и си мисля, че малко хора на тази възраст биха си позволили такива рамки.![]()
Бухахахахах!По добре ли е пишлеме на макс дето ръси простотий по цял ден!
Ти на колко си години се че да викаш че бил тинейдър на макс?!Еййй много пораснахте всички!
spirit_fr написа:Аз бих ти препоръчал да разгледаш и продуктовата линия на николай(така и така си тръгнал да даваш стабилна сума) рамките ги препоръчвам не като карал такава,а заради настройките които имат в допълнение и доказаната здравина.Един добър модел е nicolai ufo st който се побира в твоя бюджет.Имат и дилър в София
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

spirit_fr написа:Ако не ме льже паметта ти си притежател на nicolai...........не можеш да изльжеш за здравината им,нали?

wannabbe написа:Гледал съм я тази Lambda,и аз много я харесвам,но не ми изглежда здрава колко Ion ST...

Daniel Panev написа:wannabbe написа:Гледал съм я тази Lambda,и аз много я харесвам,но не ми изглежда здрава колко Ion ST...
Туй да ти е последната грижа пич...
wannabbe написа:Daniel Panev написа:wannabbe написа:Гледал съм я тази Lambda,и аз много я харесвам,но не ми изглежда здрава колко Ion ST...
Туй да ти е последната грижа пич...
Е,да...предполагам,че е така.И тази рамка тук струва? 4000,4500лв?

spirit_fr написа:@Daniel panev-прекланям се пред тебелуд фен сьм на nicolai,това е ролс ройса на мтб рамките.....
Daniel Panev написа:Но че имат вид на проектирани от инженер, а не от дизайнер - за това пък ти не можеш да излъжеш
wannabbe написа: И наистина ли няма никой за Еvil-a?
GECKO написа:"Аз искам такова!!"
"О... аз пък ще си взема ей такова!!"
Аз пък искам ей такова
И ся' к'во?
did написа:... и не можах да и намеря нито един недостатък...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта