Antares написа:DIMMU FUCKIN BORGIR !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Antares написа:DIMMU FUCKIN BORGIR !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hitar_potter написа:Ай, сакън от лагери, морета и прочееНай-сетне има нет и байк
Quiz написа:Мдааа, на сцената Майк Патън изтрещя тотално.![]()
![]()
![]()
Засякох го случайно малко преди концерта и определено беше на кеф
X_NRG написа:Antares, до 22:30 умрях от скука докато свириха нашите бандички. Добре, че най-накрая излезнаха Dimmu, защото тия проклети подгряващи групи само ме измориха да седя на 1 място. Иначе хедлайнърите помляха всичко, че даже обещаха да има повторение.
kibikoff написа:...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Абе да ви кажа аз тая тема я четях като срам (Sram)на килограм и се чудех защо няма Shimano на килограм.
Aахахаха, дарт Полилей, лелееее къде ме върнаPRobably написа:http://vbox7.com/play:18cc19e6
@Antares![]()
На Пет Авг 10, 2007 9:39 pm е имало общо 321 посетители наведнъж.
Neo_92 написа:а уе ба мааму тука вечерта е валяло като невидело- гръмотевици , дъжд , колкото искаша аз съм спал на отворена врата и нищо не съм чул ... не си спомням да съм пил ...
PtD написа:Нещо се дразня на тъпите темички "Какво **** днес" и на тъпите анкетки... Дали не е време за добре наточеното скалпелче?
Quiz написа:PtD написа:Нещо се дразня на тъпите темички "Какво **** днес" и на тъпите анкетки... Дали не е време за добре наточеното скалпелче?
3, 2, 1...СТАРТ!
PtD написа:Нещо се дразня на тъпите темички "Какво **** днес" и на тъпите анкетки... Дали не е време за добре наточеното скалпелче?
DOWNHILL_RIDER написа:Продавам цяло колело Cross speedster
Вилка : Rock shox Boxxer Team 2007
Shox : Rock shox Vivid 5.1
Спирачки : avid code 2009
Цена : 2600 ( с коментар )
Ozzie написа:Заглавие: Продавам Cross SpeedsterDOWNHILL_RIDER написа:Продавам цяло колело Cross speedster
Вилка : Rock shox Boxxer Team 2007
Shox : Rock shox Vivid 5.1
Спирачки : avid code 2009
Цена : 2600 ( с коментар )
е просто не се сдържах...![]()
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
EccentricMOTION написа:... за това ли ти дадоха acc - да хулиш хората които търсят помощ...Ozzie написа:...на двете ти леви ръце, вземаш си планката, вземаш си Рокото и отиваш на стругар да те обръсне едни 10 лева
редник Шепов даде тон за песенagent_Jekov написа:hrissim написа:поне едно нещо да правиш като ората...
Поне едно? Мога да те клатя, ако искаш?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта