Иначе като цяло колилото изглежда наистина фйешън. Честито и поздравления.
verk написа:http://screambikes.eu/spirachki-rakohvatki/lostcheta-shimano-deore-lx-bl-m570.html Аз ти препоръчвам тези карам с тях от два месеца много ми харесват удобни са.Можеш да си ги купиш от Веломания незнам дали в Бике център ги имат.
Stranger написа:Тези Shimano Deore LX BL-M570 пише, че са за V - образни спирачки а , vezkos е написал, че стават за дискови...
Stranger написа:В крайна сметка кое бихте ми препоръчали?
Искам да попитам какъв е този тристепенен регулатор на Deore- то?
Разбира се със смяната на лостчетата мога очаквам по - голяма ефективност на спирачките при спиране нали?
Stranger написа:Да всъщност удобството е това което може би ми трябва, на моите про макс-ове вече опънах жилото до края, и лостчето опира вече почти до дръжката на кормилото, а пък в "Колелото", Райко ми нави едни винтчета на спирачката и така жилото се опъна и пак беше добре. Но вече просто не става и трябва да спирам с два пръста което ми е крайно неудоно. Затова смяната на лостчетата е много вероятна.
verk написа:Лостчетата съм ги зел от веломания поръчах си ги да ми ги доставят имаха ги изложени като мостра!
did написа:Веско, Веско... тънки са ти връзките![]()
![]()
did написа:Ако само това ти е проблема, иди пак в сервиз, да ти опънат жилото откъм апаратчето. Няма причина да сменяш лостче всеки път, когато се износят накладките
verk написа:...имаха ги изложени като мостра!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта