След като си скъсах кръстните връзки в едно кофти падане, изтрах си възстановителния период, в който се лишавах от каквото и да е натоварване, за добро или лошо, смятам да се върна обратно към спортЪ. Което се започва с прописване във форума. За добро или лошо на някой от посетителите.

И както сами можете да се досетите, две години на два крака и две патерици, без каквото и да е докосване до двуколесно возило си е мъка неземна. До степен такава, че напрааво ми се ревеше като видя накой да профучи покрай мен, възкачен на две широки и дебели гуми, набирайки се на някоя красива рамчица, която лееееко потъва в такт с ускоряващите крака върху готини лъскавки педалки. Както и да е. Старото колело замина, а парите... ми те бяха инвестирани в ново коляно. Та тук идва и основния проблем за мен - парите не са много, а пък ми се кара като... не, тва не може да се сравни с нищо, дори друсалките не са изпитвали такава абстиненция през живота си. Искам да взема колкото се може по-бързо колело, щото не се издържа вече.
Т'ва, за което се сещам в момента е покупка от чужбина на ползвано колело. Гледайки цените на колелата из pinkbike.com се чувствам доста съблазнен. Но понеже не съм се интересувал на внасяне на каквото и да е от две години насам, нямам никаква идея к'во е положението. Едно време имаше проблеми по митниците, проблеми с пратките, разни разногласия, неразбирателства, бла бла бла... И питам - същото ли е положението сега или е по-добре да обмисля покупка на нещо старо от тук. Замислях се дори да преглътна твърда рамка с някоя по-дълга вилка и всичките му там... екстри, като дискове, хубава скоростна система, ала-бала. Но тук пак се предлагат велосипеди на твърде високи цени (предвид състоянието им и това, че въобще са ползвани).
Та... т'ва е, което ми е в главата за момента. Нетърпение и чудене...