Попитах те, защото имам пряк и не толкова пряк опит и с багажниците на Peruzzo, и с тези на Thule. Първите са 2-3 пъти по-евтини, вторите (за мен) са 2-3 пъти по-хубави. Затова ако ще го ползваш рядко, ти препоръчвам да спестиш пари и да си вземеш peruzzo, но ако ще го ползваш като мен (2-3 пъти седмично) или държиш на функционалността, бързината на монтаж, бързината за товарене на колелата и качеството, си струва да дадеш пари за продукта на Thule (стига да пасне на колата ти). Става дума за този багажник:
http://www.thule.com/Thule/ProductPage____44298.aspx За да не те обърквам, пак ще го кажа: багажникът на peruzzo е достатъчно надежден като закрепване, съвсем наскоро возихме 3 велосипеда на колата на един приятел, така че в това отношение няма да имаш проблеми. Недостатъците му спрямо продукта на Thule са в това, че отнема повече време да бъде монтиран, повече време да се качат и нагласят колелата върху него и някои от елементите му са с по-ниско качество на изработка. Т.е. и в двата случая получаваш толкова, за колкото си плащаш. Успех!