@did, абе кой ти ходи на Бутамя

@bluskanie, това че Несебър е мега-зле, не значи, че Созопол е супер-добре. И двете са осрани отвъд всякакво въображение.

veno написа:за Лозенец съм чувал, че било прекалено снобарскоМай повече ходели да си показват колите там и дрехите там
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
did написа:Тамошното море просто не ми харесва - твърде е солено и дъното е опасно, ако излезеш от охраняемите области. Не ми харесват и температурите през лятото, които са даже по-високи от тукашните.
Harka написа:PtD, ако на оня жабуняк, в който два часа търся къде да влезна, му викаш "кристално чиста"...
Анелия написа:Като сме на морска тема, не знам кой е измислил оксиморона "семейна почивка"Двете думи са противоположни и изживявам малък ужас за 10 дни.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:Впрочем, ако ходите на Приморско, пазете си колите и спазвайте всяка буква от правилника! Местата за паркиране в центъра са кът и ВСЯКА неправилно паркирана кола се отнася от паяка най-много за 30 минути след паркирането. Сигурно имат повече паяци от Пловдив. Мерят на какво разстояние от кръстовището си паркирал с рулетка и си искат петте метра, пазят пешеходните пътеки, даже в тесните улички (о, Боже!) се следи правилото за четните и нечетни номера на къщите...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
pascoff написа:@Harka
Тия снимки да не са правени някъде между Nikiti и Vourvourou в Sithonia
tanya написа:Ние бяхме на Обзор.
ico 1 написа:Не знам колко си голям, но преди 9 - 10 години беше много по-хубаво там.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта