Предвидени са два състезателни дни:
* първи ден 20 септември– трасе с дължина 55 км по горски пътища;
* втори ден 21 септември– трасе с дължина 65 км по горски пътища
za6tovsenamen написа:А възрастова група 12-15 години нали ще кара същото трасе...
botroid написа:А ще има ли официална тренировка, да ни покажете трасето, да го разучим. Доколкото знам машрута е по разни гъстаци, дето дори и аз не ги знам
botroid написа:А ще има ли официална тренировка, да ни покажете трасето, да го разучим. Доколкото знам машрута е по разни гъстаци, дето дори и аз не ги знам
cholla написа:Ако още се интересуваш за детайлите, справка на страницата на състезанието
botroid написа:cholla написа:Ако още се интересуваш за детайлите, справка на страницата на състезанието
И къде там пише маршрута на състезанието а? Това само ме интересува.
alhimik написа:Съгласен съм че всички няма да знаят трасето но се надявам да е добре маркирано все пак трябва да е състезание!
Ако не е маркирано нека до се обяви че е вело ориентиране да си носим карти и компаси
mirokabak4iev написа:брееееее тва рали маи ще е мн потаино щте сме там 3 дни знаем каде ще спиме ами каде ще караме или то нее толкова важно
tanya написа:Моля за малко информация.
Как се казваше това хотелче, което е точно над хижата?...
nicky bike написа:Ето картите...
Naria написа: ама да се излагам публично няма.![]()
Naria написа:мен ми е съвсем близко, ама да се излагам публично няма
mirokabak4iev написа:спусканията поне далги ли са ? като паднем по 1-2 пати ще ги опознаем
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта