did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
hitar_potter написа:Надявам се да не съм пропуснал нещо
skiman написа:hitar_potter написа:Надявам се да не съм пропуснал нещо
Презерватив
hitar_potter написа:...Калиев перманганат и глицерин (така може да се запали огън)...
nikolce написа:Топоцин, Кисл.вода, Спирт, лепенки, стерилна марля, бинт(марлен и ластичен), санпласт, аналгин.hitar_potter написа:...Калиев перманганат и глицерин (така може да се запали огън)...
Запалка и/или кибрит, не вършат ли работа.
Човекът се шегува.did написа:ъъъъ... и сичкото това го носиш с теб винаги, когато караш???
denip написа:Човекът се шегува.did написа:ъъъъ... и сичкото това го носиш с теб винаги, когато караш???Я се вгледай по-добре какви ги е писал: кръвопреливни системи, уретрални катетри, шлангове ЗА дихателна и анестезиологична АПАРАТУРА... ... ...
Да, и аз за този род "аптечки" на колела се сетих, като видях какво е изброил.PtD написа:A може да работи в "Бърза помощ"?denip написа:Човекът се шегува.did написа:ъъъъ... и сичкото това го носиш с теб винаги, когато караш???Я се вгледай по-добре какви ги е писал: кръвопреливни системи, уретрални катетри, шлангове ЗА дихателна и анестезиологична АПАРАТУРА... ... ...
hitar_potter написа:За основното му предназначение няма да ми е нужен
Frida написа::bigeyes: лелееее... аз само лепенки и презерватив
skiman написа:hitar_potter написа:Надявам се да не съм пропуснал нещо
Презерватив
hitar_potter написа:На мокро не вършат, уж.. А със спирта, глицерина и малко вода става химия(аз не пия, ама пациентът може да иска)
Анелия написа:От един блог...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта