здравейте аз съм със вилка като тази: http://bike.escadra.bg/?go=home&p=detail&productId=418 това е байка ми
трябва ми вилка с повече хот , да става за DH но предимно този стил карам
EccentricMOTION написа:Защо сте толкова груби с момчето... Обяснете му, иска да знае..
Аз работя в завод на Кросс, но не тук в България, а в немските Кросс-заводи. От там идва цялото производство, фабриката е 3 етажа, като на -1вия етаж се лее метала, на 2рия се сглобяват а на 3тия е контрола по качеството. Имат си и мина до завода, от където се добива Fe2Mg(H3Na2) дижелезен-магнезиев-хидро-динатрат, а именно стоманената сплав за рамките крос. Тези те лъжат, вилката която ти предлагат не съответства на рамката като материал и размери. Предлагат ти вилка с размер 1 3/4 инчез, докато твоята е с 1 инчез размер на фронталната ортогонална тръба. Аз мога да ти предложа идеалната вилка за теб:
Кликни тук
Защо е иделната: Супер известна е сред професионалистите по долнхил
Electra Triple Clamp Cruiser Fork - No Bosses
Head tube diameter is 1".
Ще стане на твоята рамка, аз лично съм монтирал на немските кросс такава, става за долнхилл и за фрийрайд, снимаха едни клипове с такава вилка. Идеална е за долнхилл понеже:
-вилката е от хром, супер здрава
-най-продаваната в Амстердам за 2005г
-хота и е 254mm, направи сметка това колко е, твоята в момента е с 50мм хот, а това е 254мм...смятай колко е много
-двукуронна е - като на клиповете по долнхилл състезания
Виж я, ако ти хареса ще се обадя до България да попитам къде я има по вашите магазини. Тук при нас е навсякъде, ако беше по-близо можеше и от завода да взема. Успех и чакам отговори
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта