did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
veskoz написа:Симпатяга с дълга коса и очила, RAM XC бял със сини стикери и син Rock Shox Sid на Стамболийски към 2:00 - 3:00!
Евала за SID-a!
п.п. Видях и много други, но този ми направи най-голямо впечатлениеДали пък не бе ХристоС с тоя SID WC (World cup)

bai_Dobri написа:видях го в ФБ на една колежкаАко пише във форума (което съм почти сигурен) да каже как е - трудност/маршрут и тн ...
п.с. забравих да кажа, че това са 7те рилски езера а датата 29/30 Август![]()
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 7071_n.jpg

oxliova написа:Т'ва не е ли станчо
picco написа:Днес около 16:50 на графа и канала мъж с пълна екипировка и драгомир ръш . Това е Админ нали ?
MozaK написа:Тази сутрин на плувен басейн ЦСКА, докато отивах на даскало мина мъж с Specialized SX. Беше с някакво цоки отпред и червен FullFace![]()
Колелото е супер![]()
![]()

25thframe написа:X_NRG и още някой ( да ме прощава забравих му името ) току що .
dibo92 написа:Днес в шжния парк на концерта имаше доста хора с колела.
Специално за момчето,което караше жълтия рам дх(не знам негов ли е): Няма да пиша по форума какво си правил,но за твоите години е просто жалко...
bai_Dobri написа:син драг онтарио в 9.01пред Интерпред (по Жолио Кюри)
BurNiNg_IcE написа:Днес около 13:15 на Фантастикото на Бъкстон 2 Dragomir Diesel-a. Един до друг бяха сложени. Единия беше розов, другия оранжев. На кой са?![]()
П.П. Оранжевия ми излеждаше познат.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:BurNiNg_IcE написа:Днес около 13:15 на Фантастикото на Бъкстон 2 Dragomir Diesel-a. Един до друг бяха сложени. Единия беше розов, другия оранжев. На кой са?![]()
Мисля,че единия е на dibo92 ,но не съм сигурен
BurNiNg_IcE написа:Днес около 13:15 на Фантастикото на Бъкстон 2 Dragomir Diesel-a. Един до друг бяха сложени. Единия беше розов, другия оранжев. На кой са?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта